Gazete Vatan Logo

Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman?

Hafta içi her akşam yayınlanan dizilerin izleyicileri harekete geçti. Ocak ayına girmemizle birlikte dizilerin yayınlanmaması, vatandaşlarda merak uyandırdı. Her akşam heyecanla izledikleri diziyi bekleyenler, Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? arayışına başladı.

Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman?

Milyonlarca televizyon izleyicisi, son günlerde dizilerinin neden yayınlanmadığını merakla araştırıyor. Kanal D, TV8 ve ATV izleyicleri sabırsızlanıyor. Muhteşem İkili, İkizler Memo - Can, Bir Litre Gözyaşı, Arka Sokaklar, Çocuklar Duymasın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova, Kızım ve Jet Sosyete dizilerinin yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

DİZİLER NEDEN YOK? DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Televizyon ile reklam anlaşmaları ve planlamalarının belirlenmesi sebebiyle yeni yılın ilk 2-3 haftası diziler yayınlanmaya ara veriyor. Jet Sosyete'nin başrol oyuncusu Gülse Birsel'den bu konuyla ilgili paylaşım gecikmedi. İşte Gülse Birsel'in sosyal medyada takipçilerine yaptığı o paylaşım...

GÜLSE BİRSEL'DEN DİZİ HAKKINDA PAYLAŞIMI

“Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!”

Haberin Devamı