Gazete Vatan Logo

Dizi tarihinde ilk!

İzleyiciye söz hakkı veren bu dizi kesinlikle çok izlenecek! İşte o dizi;

Türkiye'nin ilk interaktif dizisi "Aşk mı Yalan mı? Fox TV'de başlıyor. Filmcilik anlayışına yeni bir bakış getirecek olan bu dizi tamamen animasyon teknolojisinden faydalanarak hazırlandı.

Diziyi diğer dizilerden ayıran birçok özellik var. Bunların başında tabi ki başta animasyon teknolojisinden ile hazırlanmış olması geliyor. Dizinin oyuncuları animasyon karakterlerden oluşuyor. Diğeri ve beklide en önemlisi ise izleyicileri belirlenmiş bir sonucu sunmuyor olması. Evet, doğru duydunuz! Bu dizi izleyicilere sonu belli bir hikaye sunmuyor ve onlara dizinin gidişatına yön verme hakkını tanıyor.

Dizilerin klişe sonuçlarından sıkılanlar bu diziyi çok beğenecek. Çünkü dizinin patronu onlar olacak. İzleyici ne derse dizi o şekilde devam edecek ve sonuçlanacak.

Dizin konusu:

Aylin 19 yaşında konservatuarda müzik eğitimi alan bir kızdır. İlk bakışta güzelliği ve tabi ki dominant karakteri ile dikkatleri çeker. Sevgilisi Can ise 23 yaşında barlarda şarkı söyleyen bir müzisyendir. Yakışıklı ve bakımlı bir gençtir. Bu çift birbirlerini çok sevmeleri rağmen ilişkide kötü giden bir şeyler vardır. Can'ın işi gereği barlarda şarkı söylemesi ve bütün kızların Can'ın peşinde olması Aylin'i fazlaca rahatsız etmiştir ve bu yüzden Can'a çok fazla güvenmez. Can ise Aylin'in bu tavırlarından oldukça sıkılmış durumadır ve her geçen gün Aylin'e olan duyguları karmaşıklaşır. Sonuç olarak her ikisi de ne yapmaları gerektiğini bilmemektedir.

Haberin Devamı