Gazete Vatan Logo

Dizi ekibinden ilginç protesto

Paralarını alamayınca öyle bir şey yaptılar ki...

"Düşman Kardeşler"in ekibi, havuzlu eylem yaptı. Ekip paraları ödenene kadar kıyafetleriyle atladıkları havuzdan çıkmadı.

Show TV'nin "Düşman Kardeşler" isimli komedi dizisinin ekibi ekran tarihinde ilk kez yaşanan bir eyleme imza attı.

Başrollerini Tarık Pabuçcuoğlu, Oya Aydoğan, Murat Eken, Kaan Urgancıoğlu ve Hande Subaşı gibi ünlü isimlerin paylaştığı Trakya komedisi dizisinin ekibi, yapım şirketi Sinetel'in 2 aydır ödeme yapmaması üzerine sonunda isyan bayrağını çekti. 9. bölümü yayınlanan ve 12. bölümde final yapacağı açıklanan dizinin tüm oyuncuları ve teknik ekibi dün kaldıkları Gelibolu'daki Kalanora Resort Oteli'nin havuzunda suya atlayarak eylem yaptı.

40 DAKİKA SUDA KALDILAR

Dizinin oyuncuları öncelikle teknik ekibin ödemesinin yapılmasını şart koştu. İbrahim Mertoğlu'nun sahibi olduğu yapım şirketi Sinetel, salı günü saat 14.00'e kadar teknik ekibin ödemesini yapacaklarını belirtti. Belirtilen saate kadar yapım şirketi görevlisinin gelip ödeme yapmasını bekleyen dizi ekibi verilen sözün tutulmadığını görünce işi bırakıp otele gitti. Havuz başında buluşan ekip tek tek kıyafetleriyle suya atladı. Aralarında Oya Aydoğan, Tarık Pabuçcuoğlu'nun da bulunduğu dizinin oyuncuları ve yönetmenin de aralarında bulunduğu 70 çalışanı 40 dakika boyunca suyun içinde kalıp yapım koordinatörünün gelmesini bekledi. Koordinatör gelip ödemeleri yapınca ekip eylemi sonlandırdı. Bunun üzerine dizi ekibi kalan son işlerini de tamamlayıp dün İstanbul'a döndü. Ancak dizi oyuncularının hâlâ paralarının ödenmediği ifade edildi.

Haberin Devamı