Gazete Vatan Logo
Magazin Dizi aşkları gerçek oldu

Dizi aşkları gerçek oldu

Önce sette tanıştılar. Birbirlerini tanıdıkça da aşık oldular. Geçenlerde evlenen Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, artık alıştığımız oyuncu aşklarının son örneği

Selen Soyder- Tolgahan Sayışman

Aşkları, Lale Devri’nin setinde başlayan Selen Soyder ve Tolgahan Sayışman evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ama artık aynı dizide oynamayız diyorlar.

Halit Ergenç- Bergüzar Korel

Binbir Gece dizisinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç mutluluklarıyla parmak ısırtıyor. Çiftin Ali adlı bir de oğulları var.

Demet Evgar- Emre Karayel

‘1 Kadın 1 Erkek’ isimli dizide evlilik dışı ilişkiyi canlandıran Demet Evgar ve Emre Karayel’in rolleri gerçek oldu. Dizide evlenen ikili, önceki gece Alaçatı’da bir araya geldi. Etraftaki bakışlara aldırmayan ikili, dudak dudağa öpüştü.

Birce Akalay- Sarp Levendoğlu

Geçtiğimiz günlerde evlenen Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’nun aşkları, Küçük Ağa dizisinin setinde başladı. Akalay, daha önce de Yer Gök Aşk dizisindeki rol arkadaşı Murat Ünalmış’la evlenip boşanmıştı. Sarp Levendoğlu ise yıllardır Begüm Birgören’le beraberdi. Kısa bir süre adı Demet Evgar’la anılsa da mutluluğu rol arkadaşı olan Akalay da buldu.

Haberin Devamı

Tuba Büyüküstün- Onur Saylak

Daha önce Ihlamurlar Altında dizisinde beraber rol aldığı Bülent İnal’la aşk yaşayan Tuba Büyüküstün eşini de yine setlerden buldu. Ünlü oyuncu Gönülçelen dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Onur Saylak ile evlendi. Maya ve Toprak adlı ikiz bebekleri var.