Gazete Vatan Logo

Diyetisyen Yelda Kahvecioğlu, evinde ölü bulundu

30 yaşındaki Yelda Kahvecioğlu, Ezgi Mola, Ceyda Düvenci, Işın Karaca gibi ünlülerin diyetisyenliğini yapıyordu. Kesin ölüm nedeni ise otopsiden sonra belli olacak...

Ünlülerin diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu Etiler Ulus’taki evinde ölü bulundu. Ölüm nedeni henüz belirlenemeyen 30 yaşındaki diyetisyenin vücudunda darp ya da kesici alet izine rastlanmadı. İki gün önce öldüğü belirlenen Kahvecioğlu’nun kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu’nun yapacağı otopside netleşecek. Polis, bir süredir midesinden rahatsız olan diyetisyenin kullandığı ilaç yüzünden kalp krizi geçirdiği şüphesi üzerinde de duruyor.

Oyuncu Ceyda Düvenci ve şarkıcı Işın Karaca gibi ünlülere verdirdiği kilolarla adını duyuran Yelda Kahvecioğlu, Ezgi Mola ve Bergüzar Korel’in de diyetisyenliğini yapıyordu. Kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarıyla Kahvecioğlu’nun Ulus Öztopuz Caddesi’ndeki bir sitede bulunan evine giden polis ekipleri, kapıyı çilingir yardımıyla açtırdı. Polisler, bir dönem gazetelerde diyet ve sağlıkla ilgili yazılar da yazan Yelda Kahvecioğlu’nu yatak odasında ölmüş buldu. Olay yerinde inceleme yapan polislerin kesici ve ateşli silah yarası bulamadığı Kahvecioğlu’nun cesedi, otopsi için Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Ünlüler acı haberi Twitter’da paylaştı

Yelda Kahvecioğlu’nun ölümünü ünlüler ve yakınları Twitter’dan duyurdu.. İşte o tweetlerden bazıları;

Haberin Devamı