Gazete Vatan Logo

Diyarbakır'da faciadan dönüldü...

Diyarbakır'da mazgala yerleştirilmiş halde bulunan 3 bomba yüklü tüp son anda fark edildi. Polis bomba yüklü tüpü imha etti

Diyarbakır'da faciadan dönüldü...

Diyarbakır'da teröristlerin yol üzerindeki mazgala döşediği bomba yüklü 3 tüp, polisin dikkati sayesinde fark edilip, kontrollü olarak infilak ettirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken yolda ve çevredeki bina ile iş yerlerinde maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik semtinde bulunan Sezgin Karakoç Caddesi üzerinde meydana geldi. Teröristler tarafından yolda bulunan mazgala gece saatlerinde bomba yüklü 3 tüp bırakıldı. Polisin, durumu fark etmesi üzerine bölge boşaltıldı.

Yolun çift yönünü kapatan polis, daha sonra bomba uzmanlarına haber verdi. Olay yerine gelen uzman ekipler, mazgalın altında 3 adet bomba yüklü tüp tespit etti. Bunun üzerine çevredeki güvenlik önlemleri daha da arttırıldı. Polis, güvenliği aldıktan sonra bombaları kontrollü olarak infilak ettirdi.

Patlamanın etkisiyle yolda ve çevredeki iş yerleri ile evlerde maddi hasar oluştu. Polis, patlamanın ardından olay yerinde inceleme yaparak tespit ettiği tüp parçalarını incelemek üzere emniyete götürdü.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken kapatılan yol, daha sonra trafiğe açıldı.

Haberin Devamı