Gazete Vatan Logo

Disney Channel'da Mickey ve Minnie ile kutlama

Disney Channel’ın uydudan Türkiye’nin dört bir yanına ücretsiz yayın yapmaya başlamasının birinci yıldönümü, Disney’in ünlü karakterlerinden Mickey ve Minnie Mouse’un İstanbul’a gelişiyle kutlandı. Çocukların ve ailelerinin büyük ilgisini çeken Disney Channel, geçtiğimiz yıl yerli yapımlarıyla da göz doldurdu. Kanala rekor düzeyde izleyici çektiği gözlenen Zil Çalınca ve Art Attack programları, büyük başarı yakaladı. Yapılan araştırmalarda* Türkiye’de de çocukların ve ailelerin en sevdiği kanal olduğu ifade edilen Disney Channel, Shake It Up, Yetenek Çiftliği ve Waverly Büyücüleri gibi aksiyon dizileri ile Let It Shine ve Limonata Ağız gibi orijinal filmler, Fineas ve Förb ve Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları gibi popüler animasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Yepyeni bir yerli yapım daha: Minnie & You

Disney Channel Türkiye, birinci yılında yepyeni bir yerli yapımın da müjdesini verdi. Dünya çapında bir moda ikonu kabul edilen Minnie Mouse’un yer aldığı Minnie&You dizisi, Türkiye’de moda dünyasından tanınmış bir ismin katılımıyla bahar aylarında İstanbul’da çekilmeye başlanacak.

Disney Channel’ın yerel bir yetenekle başlattığı üçüncü yerli yapım olacak olan Minnie&You geçtiğimiz yıl dünyanın önemli modacılarından Dilek Hanif’le İstanbul Moda Haftası kapsamında hazırlanan Inspired by Minnie Mouse projesinin devamı niteliğinde kabul edilecek ve genç kızlar için kreasyonlar önerecek.

Haberin Devamı