Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan 89. son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Hemen sonrasında Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı da merak edilir oldu. Diriliş Ertuğrul 90. bölüm tanıtımı yayınlandı, peki neler yaşanacak? İşte heyecanla beklenen detaylar...

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan son bölümü ile nefesler tutularak izlendi. Diriliş Ertuğrul 7 Haziran günü özetsiz yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğrul her Çarşamba TRT 1’de..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 90. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 89. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan Alâeddin’in yetişmesiyle Ertuğrullar kurtulmuş olsa da Aliyar bu tuzak neticesinde canını kaybetmiştir. Daha sonra Vasilius kaçmayı başararak kaleye sığınmıştır. Sultan Aleaddin bölgede bulunduğu süreçte gerek Ertuğrul’un tutumlarını, liyakatini, gerekse ahalinin memnuniyetini göz önünde bulundurarak Sadettin Köpek’in yanında ona uç beyliğini vermiş ve bu toprakların idaresini ona teslim etmiştir. Bu durum Saadettin Köpek’i pek memnun etmeyecektir. Peki Saadettin Köpek şimdi neler planlayacaktır? Ertuğrul onun hamlelerine nasıl bir karşı duruş sergileyecektir? Sultanın bu ikili arasındaki tavrı ne olacaktır? Diğer taraftan Vasilius Ekaterina’yı, Ebu Mansur’un Sultan Aleaddin olup olmadığını öğrenmesi için Hanlı Pazar’a göndermiştir. Peki Ekaterina bunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse Vasilius’un büyük planı ne olacaktır?

Haberin Devamı