Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul son bölümde Halime Hatun öldü mü? 117. yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler yaşandı? 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularının yanıtı merak konusu oldu. Dün akşam izleyicileri ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun'un ölümü şok etkisi yarattı.

Diriliş Ertuğrul son bölümde Halime Hatun öldü mü? 117. yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul son bölümüyle nefesleri kesti. TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da Halime Sultan Osman Gazi'yi doğururken ölüyor. Peki bundan sonra neler yaşanacak? İşte yeni fragman...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 117. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ertuğrul ve beraberindekiler, Köpek’in öldürmüş ve devleti büyük bir musibetten kurtarmıştı. Obaya zaferle dönmüşler, büyük bir memnuniyetle ve sultanın teveccühüyle karşılanmışlardı. Bunun üzerine Ertuğrul’un hakkı olan uç beyliği Sultan Gıyaseddin tarafından geri verilmişti…Ertuğrul bu süreçte yeni nizamı oluşturmaya çalışacaktır. Fakat beklenmeyen bir düşman baş gösterecektir. Peki bu yeni düşman kimdir?

Diğer yandan Moğolların Anadolu’yu istila etmek üzere yola çıktığı bilgisi Ertuğrul’a gelir. Moğollar Anadolu’ya öncü birlik göndermiş, bu birliğin başına da büyük bir komutanı görevlendirmişlerdir. Peki bu birliğin başındaki meşhur komutan kimdir? Bu komutanın burada ittifak kuracağı kişiler kimler olacaktır? Ertuğrul bunlara karşı mücadelesinde nasıl bir yol izleyecektir? Diğer yandan obada her şey yolunda giderken, oba beklenmeyen bir hadiseyle sarsılacaktır. Peki bu beklenmedik hadise ne olacaktır?

Haberin Devamı