Gazete Vatan Logo
Magazin Diriliş Ertuğrul Gazi dizisinin yayın tarihi belli oldu

Diriliş Ertuğrul Gazi dizisinin yayın tarihi belli oldu

TRT1'de yeni başlayacak ve aksiyon sahneleriyle dünyaya kafa tutacak olan Diriliş Ertuğrul Gazi dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin konusu ve oyuncuları tüm ayırnıtlarıyla haberimizde bulabilirsiniz...

Diriliş Ertuğrul Gazi dizisinin yayın tarihi belli oldu

Diriliş Ertuğrul Gazi dizisinin yayın tarihi belli oldu. TRT ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş dizisi 10 Aralık Çarşamba 19.55′te yayınlanacak…

Türk Sinemasının Devleri Diriliş-Ertuğrul Dizisinde Buluştu!

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Diriliş-Ertuğrul dizisi, Türk sinemasının devlerini buluşturdu! Serdar Gökhan ve Hülya Darcan, dizide Süleyman Şah ve Hayme Ana rolleriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Türk Sinemasının efsane isimleri Serdar Gökhan ve Hülya Darcan, önümüzdeki günlerde TRT1 ekranlarında başlayacak olan Diriliş-Ertuğrul dizisi için bir araya geldiler. Yıllarca sayısız sinema filmi ve dizide rol alan ikili, ilk kez bir projede beraber rol alıyorlar. Yıllardır obası Kayı’ya yurt arayan Süleyman Şah olarak izleyeceğimiz Serdar Gökhan’a, Hülya Darcan, Kayı’yı bir arada tutan maya olan eşi Hayme Ana rolünde eşlik ediyor. Oğulları arasındaki en büyük denge unsuru olacak olan ikili, dizi için uzun süredir hazırlanıyor.

Diriliş Ertuğrul’un oyuncu kadrosu yıllarını bu işe vermiş ünlü sanatçılarla dikkat çekiyor. Dizide, daha önce Asmalı Konak, İki Aile gibi dizilerde rol alan sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Hakan Vanlı ve Menekşe ile Halil, Hanımın Çiftliği ve İffet gibi başarılı projelerde yer almış olan usta oyuncu Mehmet Çevik de yer alıyor. Merhamet, Kaçak, Sakarya Fırat, Adanalı gibi dizilerde yer alan Turgut Tunçalp ve Kurtlar Vadisi Pusu ve Tatar Ramazan’da rol almış Osman Soykut da dizinin kadrosundaki önemli isimlerden.

Dizide 13. yüzyılda Ertuğrul Bey ve Alp’lerinin Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollara karşı olan mücadelelerinin yanı sıra Kayı Obasında yaşananlar ve destansı bir aşkın hikâyesi de işleniyor. Yapımını Tekden Film’in, yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin yazarken yönetmenliğini Metin Günay yapıyor.

DİRİLİŞ DİZİSİNİN KADINLARI!

Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu anlatan “Diriliş Ertuğrul” dizisinin çekimleri devam ediyor. Önümüzdeki günlerde TRT 1’de başlayacak dizide Ertuğrul Bey ve Alp’lerinin Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar’a karşı mücadelelerinin yanı sıra Kayı Obası’nda yaşananlar da işleniyor. Kayı Obası’nın kahraman kadınlarını canlandıran isimler ise Hülya Darcan, Didem Balçın, Burcu Kıratlı, Hande Subaşı ve Esra Bilgiç. Dizide Kayı Obası’nın kadınları güzellikleriyle olduğu kadar cesaretleriyle de ön planda.

Haberin Devamı

Haberin Devamı


DİRİLİŞ DİZİSİNDE İŞTE OYUNCU KADROSU

Yakında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinden ilk görüntüler yayınlandı. Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu anlatan dizide Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan canlandırırken, Esra Bilgiç de Halime Hatun rolüyle ona eşlik edecek. Dizide ayrıca Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi güçlü isimler yer alıyor.

USTA OYUNCU DİRİLİŞ DİZİSİNDE

TRT 1 ekranlarında çok yakında izleyicileriyle buluşacak olan Diriliş-Ertuğrul dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda, daha önce Menekşe ile Halil, Hanımın Çiftliği ve İffet gibi başarılı projelerde yer almış olan usta oyuncu Mehmet Çevik de yer alıyor.

İddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Mehmet Çevik, Kayı obasının demirci ustası olan “Deli Demir” karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı