Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 89. bölüm fragmanı yayınlandı!

Diriliş Ertuğrul dizisinde neler olacak? Haftalardır izleyicilerini iyice meraklandıran Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta 89. Bölümü ile ekranlara geliyor. Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Ertuğrul Bey’e Sultan’dan çok önemli bir ferman geliyor.

Diriliş Ertuğrul 89. bölüm fragmanı yayınlandı!

Diriliş Ertuğrul dizisi geçen haftalarda çeşitli nedenlerle yayınlanamamıştı ve bu durum dizinin sıkı takipçilerinin iyiden iyiye dizideki gelişmelerle alakalı olarak meraklanmasına neden olmuştu. Diriliş Ertuğrul dizisi nihayet yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Son bölümde Sultan Aleaddin sürpriz bir şekilde Kayı Obası’na gelmişti. Bunun sebebi merak ediliyor. Yeni bölümde bu merak gideriliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Sultan Aleaddin, Ertuğrul Bey ile olan görüşmesinde buraya geliş sebebinin fethin kapılarını açmak olduğunu söylüyor. Ertuğrul Bey ise bunun için her şeyi yapacağını söylüyor. Ancak orada bir anda hiç beklenmedik bir şey oluyor ve Sultan zehirleniyor. Sultan kurtulabilecek mi? Ertuğrul Bey, Sultan’ın güvenliği için her şeyi yapmaya hazır durumda. Ancak bu son yaşananlar onu bir hayli sinirlendiriyor. Bakalım bundan sonra neler olacak? Diriliş Ertuğrul dizisi haftalardır büyük bir merakla beklenen 89. Bölümü ile 31 Mayıs Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNİN 88. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Diriliş Ertuğrul dizisinin son yayınlanan bölümünde Vasilius bir süredir sessizliğini koruyordu ancak bu dönemde Nikea’dan gelmiş olan ordu ile çok büyük bir güç toplamıştı. Vasilius’un hamleleri devam ediyordu. İlk olarak Sultan’ın casusluğunu yapan kişiyi yakalamıştı ve bu sayede de Ertuğrul Bey ve yanındakileri çok ciddi bir tuzağın içine düşürmüştü. Bu tuzak yüzünden Ertuğrul Bey çok fazla zayiat vermişti. Üstelik Aliyar da çok kötü bir ok darbesi almıştı. Aliyar’a olanlar Ertuğrul Bey’in çok daha fazla sinirlendirmişti. Obadaki herkes Aliyar’ın iyi olması için büyük bir çaba sarf ediyordu ancak obaya çok büyük bir üzüntü de hakimdi.

Öte yandan Halime de çok şiddetli doğum sancıları çekiyordu ve bir hayli zorlu bir doğum gerçekleştiriyordu. Ebeler başında toplanmış olsa da Halime’nin çocuğu ters geldiği için ebeler tarafından doğum bir türlü sağlıklı şekilde yaptırılamıyordu. En sonunda Halime iyice çaresiz kalmıştı ve kendini bırakmıştı. Ancak ebeler yine de doğumun iyi bir şekilde yapılması, hem Halime’nin hem de bebeğin sağlıklı olması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlardı.

Haberin Devamı

Bir diğer taraftan da Kayı Obası’nda çok sürpriz bir gelişme olmuştu. Çünkü Sultan Aleaddin kılık değiştirerek Ebu Mansur adını almış ve Kayı Obası’na gelmişti. Sultan Aleaddin burada bir takım incelemelerde bulunmuştu. Ancak Sultan Aleaddin’in tebdil-i kıyafet ile Kayı Obası’na gelmesinin sebebi herkes tarafından merak ediliyordu. Sultan Aleaddin Kayı Obası’ndayken ne gibi gelişmeler yaşanacaktı ve bu hamle aslında ne tip yeni olaylara işaret ediyordu?