Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 88. bölüm fragmanı yayınlandı – Aliyar ölüyor mu?

Diriliş Ertuğrul dizisinin nefes kesen 88. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Ertuğrul Bey Karacahisar Kalesi’ni almaya ve Vasilius’u öldürmeye kararlı. Aliyar ise savaşta yaralanıyor. Aliyar Bey ölecek mi?

Diriliş Ertuğrul 88. bölüm fragmanı yayınlandı – Aliyar ölüyor mu?

Diriliş Ertuğrul dizisinin 88. Bölümünde izleyenleri oldukça heyecanlı dakikalar bekliyor. Vasilius bir süredir sessizliğini koruyordu. Ancak Vasilius, Nikea’dan gönderilen büyük ordu ile yeniden güç topluyor. Nihayetinde Sultan’ın casusunu da yakalayıp Ertuğrul Bey’i çok ciddi bir tuzağın içine düşürüyor. Ertuğrul Bey bu tuzaktan sonra çok büyük bir zayiat veriyor. En kötüsü de Aliyar bir ok ile kötü şekilde yaralanıyor. Acaba Aliyar Bey kurtulabilecek mi? Bir diğer merak edilen şey ise Ertuğrul Bey’in Vasilius’un bu gerçekleştirmiş olduğu saldırıdan kurtulup kurtulmayacağı. Diğer taraftan da Halime Hatun doğum sancıları içinde kıvranıyor. Çünkü Halime Hatun’un bebeği ters geliyor. Ebeler ise bu zor durum yüzünden bir türlü doğumu sağlıklı bir şekilde gerçekleştiremiyorlar. En nihayetinde Halime Hatun, çaresiz kalıyor ve kendinden geçiyor. Ebeler ise hem Halime Hatun’un hem de bebeğini kurtarmak ve sağlıklı bir şekilde doğumu yaptırmak için uğraşıyorlar. Acaba ebeler bu çabalarında başarılı olabilecekler mi? Halime Sultan ve bebeği kurtulabilecek mi?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Sultan Aleaddin de bu Mansur ismi ile Kayı Obası’na geliyor ve birtakım incelemeler içinde bulunuyor. Ancak en çok merak edilen soru ise Sultan Aleaddin’i Konya’dan kaldırıp farklı kıyafetler ile Kayı Obası’na getiren bu önemli sebebin ne olduğu. Acaba Sultan Aleaddin’in Kayı Obası’na gelmesi ne gibi sonuçlar doğuracak?

Diriliş Ertuğrul dizisi merakla beklenen 88. Bölümü ile 17 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19.45’te TRT 1 ekranlarında olacak!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNİN 87. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Diriliş Ertuğrul dizisinin son yayınlanan bölümü olan 87. Bölümünde Ural, hainler ile işbirliği yaparak son kozunu oynamak adına harekete geçmişti. Üstelik Vasilius da Ural’ın bu hedefinde ona destek vermeye kararlı görünüyordu. Her ikisi de Çavdar Obası’na büyük bir darbe yapmaya gider iken çok ciddi bir hata yapmışlardı ve obasını terk etmiş olan Dündar kendilerini görmüştü. Dündar gördüklerinden sonra bunları hemen Ertuğrul Bey’e söylemişti. Ertuğrul Bey ise bu aldığı bilgi sonucunda hem Ural’ı hem de tüm hainleri Aliyar ve alpları ile beraber öldürmüştü. Fakat Vasilius bu olanlar karşısında hiç şansı olmadığını bildiği için Ural’ı orada bırakıp hemen kaçmıştı.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Aslıhan ise Ilgın’dan geri dönmüştü. Döndüğü gibi de Ural’ın yaptığı hain darbe girişimi ile karşı karşıya kalmıştı. Aslıhan da bu olanlar üzerine Ilgın’da mutlu olmadığını ve yurdunda kalmak istediğini belirtmişti.