Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. TRT 1 ekranlarının tarih temalı reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümün ardından 86. bölüm fragmanı büyük bir merakla beklenmeye başlandı. Peki Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Fakat Diriliş Ertuğrul 86. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Peki Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı. İşte Diriliş Ertuğrul'a dair tüm detaylar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL İZLEYİCİSİNE KÖTÜ HABER!

TRT'nin efsane dizisi "Diriliş Ertuğrul"un 26 Nisan Çarşamba günü yayınlanması gereken 86'ncı bölümü, sahnelerin yetiştirilememesi nedeniyle 3 Mayıs'ta yayınlanacak.

TRT'nin efsane dizisi Diriliş Ertuğrul, her geçen gün artan aksiyon sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ancak her iyi işin bir de bedeli var. Diriliş ekibi artan yoğunluğa yetişmekte güçlük çekiyor.

3 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ YAYINLANACAK

Yaşanan yoğun tempo nedeniyle dizinin 26 Nisan Çarşamba günü yayınlanması gereken 86'ncı bölümü, 3 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak. Diriliş Ertuğrul hayranlarını yıkacak haber, dizinin Instagram hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 85. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha eklemiş, Dündar’ı ve Doğan’ı Konya yolu üzerinde tuzağa düşürmüşlerdir. Bu tuzak neticesinde Doğan’ı öldürüp Dündar’ı rehin almışlardır. Bu acı obada büyük yankı uyandırmıştır. Ertuğrul intikam yeminleri ederek alpları ve Aliyar’la birlikte yola çıkmıştır. Önce Nikea’dan gelen birlik basılmış ardından Karacahisar Kalesine farklı kılıkta girilmiştir. Şimdi her tarafını intikam hırsı bürüyen Ertuğrul ve alpları, Karacahisar’da çetin bir cengin ortasındadırlar. Peki oradan sağ salim çıkabilecekler midir? Kalbi ve vücudu yaralı olan Dündar’ı kurtarabilecekler midir? Diğer yandan Vasilius, Helena ile İmparatorun daveti üzerine düğün yapmak için Nikea’ya doğru yola çıkmıştır. Helena yola çıkmadan önce haberi Dumrul’a ulaştırmış, Dumrul da Ertuğrul’a iletmiştir. Ertuğrul, Helena’yı kurtarması için Bamsı’yı görevlendirmiştir. Bu Bamsı için büyük bir fırsattır. Peki Bamsı kendisi için çok mühim olan bu vazifeyi yerine getirebilecek midir? sorusu son bölümde yanıt buldu...

Haberin Devamı

Kamuoyu Duyurusu

Diriliş Ertuğrul (@dirilisdizisi)'in paylaştığı bir gönderi ()