Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve adeta art arda reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde oldukça önemli bir bölüm geliyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin 86. Bölüm fragmanı izleyenleri ile buluştu. Diriliş Ertuğrul bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak...

Diriliş Ertuğrul 86. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1’in ilgiyle izlenen ve adeta her bölümü büyük ses getiren Diriliş Ertuğrul dizisinin 86. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Ertuğrul Bey çok önemli ve herkeste heyecan yaratan yeni kararlar alıyor. Öte yandan Ural Bey ve Vasilius da hain planlarına devam ediyor. Bakalım dizinin yeni bölümünde kahramanlar ne gibi gelişmeler ile karşı karşıya kalacaklar?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Özellikle yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey’in ağzından dökülen “Gök basmadıkça yer delinmedikçe Türk'ün dilini töresini kimse bozamaz” sözleri bir hayli merak uyandırıyor.

Dizinin 86. Bölümü normalde geçen hafta yayınlanacaktı. Ancak savaş sahnelerinin artması ve çekim koşullarının zorlaşması nedeniyle kaliteyi de bozmak istemeyen dizinin yapımcıları dizinin yayınlanması bir hafta ara vermek durumunda kalmışlardı. Bu gelişmeyi de sosyal medya hesapları vasıtası ile değerli izleyicilerine duyurmuşlardı. Ancak böyle bir ara izleyenlerin oldukça üzülmesine neden olmuştu. Yine de kalitenin aynı şekilde devam etmesi de çok önemliydi. Bu nedenle dizi bir hafta aradan sonra bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümü olan 86. Bölümü ile 26 Nisan Çarşamba akşamı saat 19.45’te TRT 1 ekranlarında izleyicilerinin karşısında olacak.

Diriliş Ertuğrul Dizisinin 85. Bölümünde Neler Olmuştu?

Son yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi bölümünde Ural ile Vasilius yeni hain planlar yapmıştı. Bu plan da Dündar Bey ile Doğan’ı Konya yolu üstünde tuzağa düşürmekti. Bu hamle sonrasında Doğan öldürülmüş, Dündar Bey ise rehin alınmıştı. Bu haber obada çok ciddi bir yakın uyandırmıştı ve acıyla karşılanmıştı. Ertuğrul Bey ise bu büyük adilik karşısında büyük intikam yeminleri etmişti. Ertuğrul Bey, alpları ve Aliyar ile beraber Dündar Bey’i kurtarmak ve intikamlarını almak için yola çıkmışlardı. İlk olarak Nikea’dan gelen birliği basmışlardı. Sonrasında da Karacahisar kalesine farklı kılıklarda girmişlerdi. Ertuğrul Bey ve alplarını büyük bir intikam hırsı sarmıştı ve nihayetinde Karacahisar kalesinde çok ciddi bir savaşın ortasına gelmişlerdi. Dündar Bey’in ise hem kalbi hem de vücudu yaralar içerisindeydi. Tüm bunlar olurken Vasilius da Helena ile beraber imparatorun daveti gereği düğün için Nikea’ya doğru hareket etmişlerdi. Helena ise yola çıkmadan hemen önce bu gelişmeyi Dumrul’a aktarmıştı. Dumrul ise hemen Ertuğrul Bey’i bilgilendirmişti. Ertuğrul Bey bu gelişmenin üzerine Helena’yı kurtarmak üzere Bamsı’ya bir görev vermişti. Bu görev Bamsı için de oldukça iyi bir fırsat olmuştu. Ancak Bamsı’nın bu önemli görevi başarılı bir şekilde yerine getirip getirmeyeceği belli değildi. Fakat bu görev Bamsı için gerçekten de çok ama çok önemliydi.

Haberin Devamı