Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 83. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. – Dündar Bey Ölüyor Mu?

TRT 1 ekranlarında her hafta beğeniyle izlenen ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin 83. bölüm fragmanı izleyicilerle buluşmuştu. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanında izleyicileri oldukça şaşırtacak bir detay var. Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünde olacaklar ve Diriliş Ertuğrul 83. ölüm fragmanı ile ilgili tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 83. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. – Dündar Bey Ölüyor Mu?

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul’un 83. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman yeni bölüm ile ilgili oldukça önemli detayları da içerisinde barındırıyor.

Ertuğrul, Yağız’ı kullanır ve Vasilius’u ciddi bir tuzağa düşürür. Vasilius’un askerlerini öldüren Ertuğrul, Teo’yu da esir alır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Ural’ın kışkırtmasıı sonucunda Vasilius Helena’yı denemek için ona bir sır verir. Vasilius’un Helena’ya verdiği bu sır Ertuğrul’lara gidince Vasilius öfkeden kudurur ve Helena’yı zindana attırır. Ancak Ertuğrul, Yağız Alp’in cesedi ile birlikte bir de not gönderir ve tüm düğüm çözülür. Aslında her şey Ertuğrul’un hazırladığı bir oyundur. Sonrasında anlar ki Vasilius’un Ural’a güvenmesinden dolayı askerleri ölür ve az kalsın o da sevdiği kadın olan Helena’yı öldürecektir. Bunun sonucunda Vasilius öfke içinde Ural’a saldırır. Acaba yeni bölümde Ural, Vasilius’un öfkesinden sağ kurturabilecek mi?

Öte yandan Dündar Bey ile Güneyli arasındaki beraberlik de günden güne ilerler Her ne kadar Dündar, tüm samimi duygularıyla Günyeli’ye yaklaşıyor olsa da aslında Günyeli babasının önerisi üzerine adeta kaleyi içeriden fethetmeye çalışır. Halime, Dündar Bey’in duygularındaki gelişimi ve Günyeli’nin tavırlarındaki tuhaflığı fark eder. Bu yüzden de olaya çok daha temkinli yaklaşmaya çalışır. Acaba Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan 83. bölümünde Dündar Bey’in Günyeli’ye olan bu zaafı onu ne gibi sonlara sürükleyecek? Dündar’ın aşkı canına mal olacak mı? Bu soruların cevapları dizinin yeni bölümünde!

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul Dizisinin 82. Bölümünde Neler Oldu?

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümü olan 82. Bölümünde Samsa, Kutluca ve Turgut, Helena’nın yardımı ile tünelden kaçarak kaleden kurtulmuştu. Helena’nın verdiği sır ile Ertuğrul’lar da Vasilius’un tüm mühimmatlarını ele geçirmişlerdi. Bunun üzerine Vasilius öfkeden deliye dönmüştü.

Yaşanan bunca olayın üzerine Vasilius olanların sorumlusu olarak en yakınında olan Helena’dan şüphelenmişti. Öte yandan Dündar ile günden güne Günyeli’ye bağlanmaya başlamıştı. Aynı zamanda Günyeli de Hayme Ana’ya kendini sevdirmek için elinden geleni yapmıştı. Fakat hem Dündar Bey’in duygularına temkinli yaklaşan hem de Günyeli’ye güvenmeyen Halime, bu yaşananlardan bir hayli rahatsız olmuştu. Özellikle bu durum kulağına giden Ertuğrul Bey de Dündar Bey’i Günyeli’ye karşı dikkatli olması konusunda çok net bir dil ile uyarmıştı. Ancak Dündar Bey’in ağabeyi Ertuğrul Bey’in söylediklerini mi dinleyeceği yoksa Günyeli’ye karşı olan tutkusunun peşinden mi gideceği büyük bir muammaydı.

Haberin Devamı