Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

TRT’nin büyük bir ilgiyle izlenen, reyting rekorları kıran ve adeta her bölümüyle olay yaratan dizisi Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünde de izleyenleri heyecan dolu anlar karşıladı. Bu nefes kesen dizinin 82. Bölümü nihayet seyircilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Ertuğrul tarafından mühimmatları alınan Vasilius eylem hazırlığı içerisindeydi. Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü ve fragmanı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümünde dizinin sevenlerini yine heyecan dolu dakikalar bekliyor. Samsa, Kutluca ve Turgut Karacahisar kalesinde komutanların öldürülmesi ve kalenin çıkışlarının yasaklanması sonrasında oldukça zor durumda kalmış fakat Helena’nın yardımları sayesinde tünelden kaçabilmişlerdi. Üstelik Helena onlara çok önemli de bir bilgi aktarmıştı. Bu bilgiyi kullanarak Ertuğrul Vasilius’un mühimmatlarını ele geçirmişti. Tabii mühimmatlarının Ertuğrul tarafından alındığını öğrenen Vasiius adeta çılgına dönmüştü. Çünkü üst üste pek çok darbe almıştı. Ancak bu durum Vasilius’un kontrolü çok daha zor bir hale gelmesine neden olacaktı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yeni bölümde Vasilius’un nasıl bir eylem planı olduğu oldukça fazla merak ediliyor. Ayrıca buna karşılık Ertuğrul’un da Vasilius’a nasıl bir cevap vereceği de merak konusu. Özellikle Samsa, Kutluca ve Turgut’un kaleden kurtulup mühimmatların da yerlerini öğrenmesi ile Vasilius artık en yakınlarında olan kişilerden şüphelenmeye başlıyor. Yeni bölümde bu suçluları bulmak için uğraşacak olan Vasilius’un çabaları onu gerçekten de istediğine ulaştıracak mı? Bir diğer taraftan gün geçtikçe Dündar da Günyeli’ye bağlanıyor, Günyeli de kendisini Hayme Ana’ya sevdirmeye başlıyor. Fakat tüm bu olanlardan Halime çok rahatsız. Çünkü Ertuğrul Dündar’a Günyeli ile alakalı bir uyarıda bulunmuştu. Ancak Dündar Ertuğru’u dinleyecek mi? Diriliş Ertuğrul dizisi 82. yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 19.45’te TRT 1 ekranlarında izleyenlerle buluştu

Haberin Devamı

Ertuğrul Dizisinin Bir Önceki Bölümünde Neler Yaşandı?

Diriliş Ertuğrul dizisinin bir önceki bölümünde askerlerinin Aslıhan’ı getireceğini düşünen Vasilius çok rahat bir şekilde Hanlı Pazar’a gelmiş ancak kendi kurduğunu sandığı tuzağa Ertuğrul Bey tarafından düşürülmüştü. Ancak Vasilius, Bamsı Teo’nun elinde olduğu için takas şartıyla kurtulmuştu. Teo ile adamlarının üç Türkmen beyini öldürtmesi üzerine Ertuğrul Bey de Karacahisar kalesinden üç komutanın cesedinin salldırılması emrini vermişti. Görev tamamlanmış olsa da Samsa, Turgut ve Kutluca kaleden çıkamamıştı. O yüzden de Ertuğrul Bey ile Aliyar’ın aklı da onlarda kalmıştı. Öte yandan Acar Bey’in kızı Günyeli’ye kalbini kaptıran Dündar da Halime’ye bunu söylemesinin üstüne Halime’den bundan vazgeçmesi cevabını almıştı. Çünkü Ertuğrul Bey böyle bir ilişkiye izin vermeyecekti. Ancak Dündar’ın hala daha Günyeli konusunda ne yapacağı ve Ertuğrul ile Halime’nin sözünü dinleyip dinlemeyeceği tam bir merak konusu.

Haberin Devamı