Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 81. bölümünde Ertuğrul Bey'in yeni hamlesi!

TRT 1’in reyting rekorların kıran macera ve tarih dolu dizisi Diriliş Ertuğrul’un 81. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünde neler olacak? İzleyenleri adeta ekrana kilitleyecek olan Diriliş Ertuğrul’un 81. bölümü ile ilgili detaylar haberimizde!

Diriliş Ertuğrul 81. bölümünde Ertuğrul Bey'in yeni hamlesi!

Diriliş Ertuğrul dizisinde son bölüm tekrar nefes kesmişken yeni bölüm fragmanı da büyük bir merak uyandırdı. TRT 1’de adeta reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin 81. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Dizinin son bölümünde de bir hayli ilgi çekici dakikalar yaşandı. Dizinin son bölümünde Ertuğrul ile Saadettin Köpek’in birleşmesi izlendi. Aslıhan ise Ertuğrul’un alpları tarafından kurtarılıp Hanlı Pazar’a getirilebildi. Tüm bu gelişmeler olurken Vasilius ile Ural’ın birleşmesi de izleyenleri şaşırtmadı. Peki bu heyecanlı dizinin yeni bölümünde izleyenler neler beliyor?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç ve Hülya Darcan gibi ünlü isimlerin oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin 81. bölümünün fragmanı da yayınlandı. Reyting rekortmeni dizi yeni bölümü ile 22 Mart Çarşamba günü 19.45’te izleyenlerle TRT1 ekranlarında buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL FRAGMAN VE DİZİ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 81. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Askerlerinin Aslıhan’ı getireceği inancıyla büyük bir rahatlıkla mağrur şekilde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius kendisinin tuzak kurduğunu sanırken büyük bir baskın ile tuzağa düşmüş ve Ertuğrul Bey tarafından adeta gazaba uğramıştır. Ama kendisini garantiye almış olan Vasilius, Bamsı Teo’nun elinde olduğu için takas şartı ile kurtulmuştur. Teo ile adamları üç Türkmen beyini öldürttükten sonra karşılığında da Ertuğrul Bey Karacahisar Kalesi’nden üç komutanın cesedinin sallandırılmasının emrini vermiştir.

Haberin Devamı

Bu görev başarıyla tamamlanır ancak Kutluca, Samca ve Turgut daha kaleden çıkamamıştır. Ertuğrul Bey ile Aliyar’ın akılları da onlarda kalmıştır. Kutluca, Samsa ve Turgut bu tehlikeli durumda kaleden kurtulabilecek mi? Kalenin içinde komutanları sallandırılmış olan Vasilius bu şoktan kurtulup nasıl bir hamle yapacak? Vasilius yapması muhtemel olan bu hamlesine karşı Ertuğrul Bey’in hamlesi ne olacak?

Bir diğer taraftan da Dündar Acar Bey’in kızı olan Günyeli’ye gönlünü kaptırmıştır ve bunu da Halime’ye açıklamıştır. Ancak Halime, Günyeli’nin Acar Bey’in kızı olduğu için bu aşktan vazgeçmesi gerektiğini söylemiştir. Çünkü zaten bunu Ertuğrul Bey öğrenirse bu ilişkiye izin vermeyecektir. Bunun sonucunda Dündar, Halime’nin önerini mi dinleyecek, yoksa ne olursa olsun sevdasının peşinden hareket etmeye mi devam edecek?

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vasilius’ın sarayına gitmiş olan Ertuğrul Bey, ani bir baskınla düşmanları bozguna uğratıp Vasilius ile dövüştü. Ertuğrul Bey pusatı ile Vasilius’a saldırırken aldığı kılıç darbelerinden sonra Vasilius da kanlar içinde kaldı. Cenkten önce ustalarıyla görüşen Ertuğrul, “Sefer bizden zafer Allah’tan” sözünü söyleyerek yola çıktı ve fethin ardından bölge halkının gönlünü kazanmak için buna uygun şekilde hareket edilmesi gerektiğini belirtti. Vasilius’un hak ettiği cezayı çekmesinden sonra 81. bölümde Ertuğrul Bey, bölüm fragmanına da damgasını vuran “Türk’ün sırtını kimse yere getiremez, yeter ki biz bölünmeyelim” sözlerini söyleyecek.