Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 75. bölümünde Ertuğrul ve Vasilius arasındaki savaş nasıl sonuçlanacak?

Diriliş Ertuğrul son bölümü Çarşamba akşamı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un 75. yeni bölümünde Vasilius'un kötü planlarından bıkan Ertuğrul, kılıç kuşanır. Diriliş Ertuğrul'da bu savaşın galibi kim olacak?

Diriliş Ertuğrul 75. bölümünde Ertuğrul ve Vasilius arasındaki savaş nasıl sonuçlanacak?

TRT 1'de yayınlanan ve reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul Çarşamba gününki 74. son bölümünde yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey ve Vasilius arasındaki savaşın nasıl bir hal alacağı, kazanın kim olacağı merak ediliyor. Dirliş Ertuğrul'un 75. bölüm fragmanı yayınlandı, işte detaylar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 74. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 74. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul'da Türlü oyunlara karşı göğüs geren, kurulan tuzağı tersine çeviren ve nihayet tekfurun kızını kurtararak kaleden sağ çıkmayı başaran Ertuğrul Bey ve alpları Tekfur’la dostluk ilişkisi kurar. Fakat hain emelleriyle bu oyunu bozmak isteyen Vasilius boş durmaz. Şimdiki planı Ertuğrul’un hanında Tekfur’u öldürterek Ertuğrul’u zor durumda bırakmak ve Türklerle Bizans arasında savaş başlatmaktır. Peki, Vasilius bu planında başarıya ulaşacak mi?

Aslıhan’a ilgisi olan Sadettin Köpek, Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı ister. Bu teklife Candar Bey ne diyecek? Önceki bölümlerde babasına mutlak itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu yaklaşacak mıdır? Bu meselede Aliyar’ın tutumu ne olacak?

Haberin Devamı

Daha önce Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiş, bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştür. Gün geçtikçe Çavdar Obası'nda gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır içinde olacak? Bu ölümün bir cinayet olduğunu öğrenebilecek mi? Öğrenirse nasıl bir tutum içinde olacak? Hepsi bu akşam Diriliş Ertuğrul'da...