Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 73. bölümünde Ertuğrul Bey'e kılıçlar çekiliyor!

Diriliş Ertuğrul dün akşam son bölümüyle izleyicileri TRT 1 ekranlarına topladı. Hemen ardından Diriliş Ertuğrul 73. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Diriliş Ertuğrul'da yine heyecanlı hangi olaylar yaşanacak? Ertuğrul içine düştüğü durumdan zarar görmeden kurtulabilecek mi?

Diriliş Ertuğrul 73. bölümünde Ertuğrul Bey'e kılıçlar çekiliyor!

Reytingh rekorları kıran dizi Diriliş Ertuğrul'un her bölümü merakla beklenir oldu. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde altın madenine baskın sonucu neler yaşandı. Diriliş Ertuğrul'un 73. yeni bölümünde Ertuğrul Bey yeni bir ateşe düşerek savaşmaya başlayacak ve sonunda ise tüm kılıçlar ona doğru çevrilecektir. Diriliş Ertuğrul 18 Ocak Çarşamba akşamı TRT 1'de olacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 73. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL KATAR TV KANALINDA DA OLACAK!

TRT 1 kanalında Çarşamba akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dizi 'Diriliş Ertuğrul', 16 Ocak itibariyle Katar'daki izleyicileriyle de buluşacak. Başrollerinde başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, Arapça olarak Qatar TV'de yayınlanacak. Konuyla ilgili Katar Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Bin Hamad, Twitter hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Ayrıca TRT Genel Müdürü Şenol Göka da geçen sene yapmış olduğu açıklamada, yaklaşık olarak 60 ülkeden yatırımcıların, 'Diriliş Ertuğrul'un kendi ülkeleriyle ilgili yayın haklarını satın almak için kendilerine başvurduğunu belirtmişti.

Haberin Devamı