Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 72. bölümünde Ertuğrul ile Ural karşı karşıya!

Diriliş Ertuğrul 72. bölüm fragmanları yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Ural'ın kötü planlarının karşısına Ertuğrul Bey çıkacak. Halime Sultan hamile mi? Diriliş Ertuğrul bu akşam TRT 1 ekranlarına olacak...

Diriliş Ertuğrul 72. bölümünde Ertuğrul ile Ural karşı karşıya!

Çarşamba akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un 72. bölümü için iki ayrı fragman yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Aslıhan'ın Ertuğrul Bey'e aşkı kine dönüşür, peki Aslıhan ne yapmayı planlıyor. Ertuğrul ve Ural arasındaki savaş nasıl devam edecek? Tüm gelişmeleriyle Diriliş Ertuğrul bu akşam saat 20:00'da izleyiciyle buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 72. BÖLÜM FRAGMANI


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 72. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 72. BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul ve Ural arasında hesaplaşma

Sinsice planlar yapmaya devam eden Ural, Karakoncolos’u kullanarak yaptığı baskında Ertuğrul'a yakalanmış ve Haçaturyan’ı elinden kaçırmıştı. Tüm deliller Ural’ı gösterirken Ertuğrul Bey’in ne yapacağı merak konusu oldu?

Ertuğrul Bey zor duruma düşüyor!

Ertuğrul Bey'in fethettği Hanlı Pazar, Müslümanca bir anlayışla yönetilmeye başladı. Çevredeki şer ocakları ise bu durumdan şikayet ederek, bu yapıyı yıkmak için ellerinden geleni yapmaya karar verdi. Peki neler yapacaklar? Ertuğrul'un Karacahisar kalesinden aldığı sürpriz bir habere karşı ne yapacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Aslıhan'ın kini...

Ertuğrul’un kendisiyle evlenmesini istememesi üzerine Aslıhan kin duymaya başlar. Çolpan bu fırsattan yararlanmak için uğraşır, peki olaylar nasıl gelişecek?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL QUATAR TV'DE!

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul', 16 Ocak'tan itibaren Katar'da da yayınlanmaya başlayacak. Arapça olarak Qatar TV'de ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul için Katar Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Bin Hamad, Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.