Gazete Vatan Logo
Magazin Diriliş Ertuğrul 53.bölüm fragmanı nefesleri kesecek! - İzle

Diriliş Ertuğrul 53.bölüm fragmanı nefesleri kesecek! - İzle

Trt 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul seyirciyi etkilemeye devam ediyor. Tarih temalı Diriliş Ertuğrul 53.bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen heyecan dolu anların yaşanacağı Diriliş Ertuğrul fragmanı ve ayrıntılar haberimizde...

Diriliş Ertuğrul 53.bölüm fragmanı nefesleri kesecek! - İzle

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul yine reyting sıralamasını alt üst etmeye geliyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Esra Bilgiç gibi isimlerin rol aldığı Diriliş Ertuğrul bu hafta da merakla bekleniyor. İşte heyecan dolu anların yaşanacağı Diriliş Ertuğrul fragmanı ve ayrıntılar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 53.BÖLÜM FRAGMANI

“O; Güneşi bayrak, göğü çadır eyleyip kısraklarını uçsuz bucaksız ovalara sürdü. Yağız yeri titretip, mavi göğü deldi. Pusatlarını yar eyleyip, ordularını gür kıldı. Daha çok denize, daha çok toprağa ilahi muştuyu taşıdı. Dünyanın iki hükümdara dar geldiğine inandı. Ve dünyayı bir hükümdara yar kıldı. Süleyman Şah oğlu Ertuğrul ümitlerin tükendiği bir çağda dirilişin adı oldu. ”Diriliş “Ertuğrul” , dünyanın kaderini belirleyen adamın hikayesi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 52.Bölümünde Banu Çiçek’in kaçırılması, Ertuğrul’la Tuğtekin’i bir kez daha karşı karşıya getirmiştir. Tuğtekin, yaşananlardan Ertuğrul’u sorumlu tutmaktadır. Gündoğdu alp başı olarak, Doğan ve Banu Çiçek’in yakalanması için görevlendirilmiştir. Ertuğrul ise Aytolun ve Gümüştekin’in gizli oyunlarını ortaya çıkarmak için yeni bir plan yapmıştır. Banu Çiçek’le Selcan’ın görüştüğünü gören Goncagül, obaya gelerek gördüklerini halasına anlatır. Aytolun, Goncagül’ün anlattıklarıyla telaşlanmıştır. Doğan, Gündoğdu Bey tarafından yakalanır. Banu Çiçek ise kaçarken yaralanmıştır.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 52.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Diğer yandan Saadettin Köpek bütün Türkmen beylerini kervansarayda toplar. Ertuğrul’un de bulunduğu bu toplantıda Gümüştekin, Türkmen obalarının başına uç beyi olarak atanmıştır. Ertuğrul, Gümüştekin’in uç beyi olarak görevlendirilmesine karşı çıkmıştır. Bu durum Saadettin Köpek ve Ertuğrul arasında yeni bir gerilimin başlangıcı olur. TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Aytolun, Selcan ve Banu Çiçek karşılaşmasında neler olacak? Tuğtekin, yaşananlara tepkisini nasıl gösterecek? Saadettin Köpek ve Gümüştekin’in Ertuğrul için planları nedir? Öğreneceği gerçek Tuğtekin’in üzerinde nasıl bir etki meydana getirecek?

Haberin Devamı

Yönetmen :

Metin Günay

Yapımcı :

Tekden Film / Mehmet Bozdağ

Tarih :

Her Çarşamba - 20.00