Gazete Vatan Logo
Magazin Diriliş Ertuğrul 52.bölüm fragmanında şok karşılaşma - İzle

Diriliş Ertuğrul 52.bölüm fragmanında şok karşılaşma - İzle

Trt 1 ekranlarının fenomeni haline gelen Diriliş Ertuğrul yine gümbür gümbür bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Diriliş Ertuğrul 52.bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ve ayrıntılar haberimizde...

Diriliş Ertuğrul 52.bölüm fragmanında şok karşılaşma  - İzle

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrol oynadığı ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un son bölümünden sonra meraklı bir bekleyiş içine giren izleyicileri heyecanlandırdı. Tüm sorular ve yanıtları kısacası Diriliş Ertuğrul'a dair herşeyi haberimizde bulabilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 52.BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 52.Bölümünde Banu Çiçek’in kaçırılması, Ertuğrul’la Tuğtekin’i bir kez daha karşı karşıya getirmiştir. Tuğtekin, yaşananlardan Ertuğrul’u sorumlu tutmaktadır. Gündoğdu alp başı olarak, Doğan ve Banu Çiçek’in yakalanması için görevlendirilmiştir. Ertuğrul ise Aytolun ve Gümüştekin’in gizli oyunlarını ortaya çıkarmak için yeni bir plan yapmıştır. Banu Çiçek’le Selcan’ın görüştüğünü gören Goncagül, obaya gelerek gördüklerini halasına anlatır. Aytolun, Goncagül’ün anlattıklarıyla telaşlanmıştır. Doğan, Gündoğdu Bey tarafından yakalanır. Banu Çiçek ise kaçarken yaralanmıştır. Diğer yandan Saadettin Köpek bütün Türkmen beylerini kervansarayda toplar.

Haberin Devamı

Ertuğrul’un de bulunduğu bu toplantıda Gümüştekin, Türkmen obalarının başına uç beyi olarak atanmıştır. Ertuğrul, Gümüştekin’in uç beyi olarak görevlendirilmesine karşı çıkmıştır. Bu durum Saadettin Köpek ve Ertuğrul arasında yeni bir gerilimin başlangıcı olur. TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Aytolun, Selcan ve Banu Çiçek karşılaşmasında neler olacak? Tuğtekin, yaşananlara tepkisini nasıl gösterecek? Saadettin Köpek ve Gümüştekin’in Ertuğrul için planları nedir? Öğreneceği gerçek Tuğtekin’in üzerinde nasıl bir etki meydana getirecek? Gümüştekin’in uç beyi olması obada nasıl karşılanır? Tuğtekin’in Gündoğdu’ya anlattığı büyük sır nedir? Gümüştekin’in uç Beyi olarak Doğan hakkındaki yaptırımı nasıl bir Ertuğrul niçin müdahale etmez? Aytolun, Tuğtekin’e Gökçe’nin hangi sırrını söyler? Ertuğrul’un bütün Türkmen obalarında büyük yankı uyandıran planı nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 52. Bölümde…

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Ertuğrul’un yeni planı ne olacaktır?TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 50.Bölümünde Korkut Bey’in ölümüyle birlikte obada büyük bir gerginlik yaşanmaktadır. Tuğtekin, babasının katili olduğunu düşündüğü Banu Çiçek’i bir an önce cezalandırmak ister. Ertuğrul ise, Korkut Bey’in ölümünün, Gümüştekin ve Aytolun’un bir oyunu olduğuna inanmaktadır. Ancak bu gerçeği oraya çıkaracak bir kanıt bulunmamaktadır. Diğer yandan Banu Çiçek’in hala yaşıyor olması Aytolun ve Gümüştekin için büyük bir tehlikedir. Gümüştekin, Tuğtekin’le konuşarak tez vakitte mahkemenin kurulup suçlunun cezalandırılması gerektiğini söyler. Gümüştekin’in bu hamlesini öğrenen Ertuğrul, annesi aracılığıyla mahkemenin ertelenmesini sağlar. Fakat Gümüştekin ve Aytolun, yeni bir plan yaparlar.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 51.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yaptıkları plan gereği Aytolun, Tuğtekin ile konuşarak kendisine ve babasına Selcan tarafından iftira atıldığını söyler. Bunun üzerine Selcan’ın çadırını basan Tuğtekin, Gündoğdu ve Hayme Ana ile karşı karşıya gelir. Bütün bu yaşananların üzerine bir de Banu Çiçek’in Doğan tarafından kaçırılması, obadaki tansiyonu daha da yükseltmiştir.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Banu Çiçek’in kaçırıldığını öğrenen Tuğtekin’in Ertuğrul’a tepkisi ne olacak? Banu Çiçek ve Doğan’ı bekleyen sürpriz nedir? Selcan ormanda Banu Çiçek ile niçin buluşur? Saadettin Köpek, Ertuğrul, Gündoğdu, Gümüştekin ve Tuğtekin’i kervansarayda neden bir araya getirmiştir? Saadettin Köpek, Gümüştekin’i ne ile görevlendirir? Kirmani ile Saadettin Köpek’in buluşmasında neler konuşulur? Ertuğrul’un herkesi hayrete düşüren planı nedir? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 51. Bölümde.

Haberin Devamı