Gazete Vatan Logo
Magazin Diriliş Ertuğrul 37. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Diriliş Ertuğrul 37. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Trt 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yayınlanan 37. bölüm fragmanında Hayme ana ve Gündoğdu hatalarının farkına varmıştır. Diriliş Ertuğrul aksiyon dolu sahneleri ve 37.yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Diriliş Ertuğrul 37. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Ertuğrul Ertokuş Bey’i kurtardıktan sonra obaya mı götürecek?

Konya’dan gelen Gümüştekin’in Ertuğrul’un ölüm fermanını getirmesi obadaki durumu daha da yükseltmiştir. Hayme Ana ve Gündoğdu başından beri Ertuğrul’u dinlemeyerek büyük bir hata yaptıklarını anlamışlardır. Hayme Ana pişman olup oğlunu ve obasını korumak için hamleler yapsa da Aytolun, Gümüştekin ve Goncagül üçlüsünün planları onun hamlelerini boşa çıkartır.

Ertokuş Bey’i öldürmekle itham edilen Ertuğrul Ertokuş Bey’i kurtardıktan sonra obaya mı götürecek? Abdurrahman’ı gören Tangut’un planı nedir? Noyan, Rahman’ın Ertuğrul tarafından yanına yerleştirildiğini öğrenecek mi? Selcan’ın Aytolun hakkında öğrendiği büyük sır nedir?

Halime kendisine ve Ertuğrul’a yardım etmesi için kime mektup gönderir? Ögeday Sungur Tekin’in Aksakallılar için casusluk yaptığını öğrenecek mi? Sungur Tekin’in yaşadığını öğrenen Hayme Ana’nın tepkisi ne olacaktır? Artuk Bey’in Korkut Bey’i hangi konuda uyaracaktır? Tuğtekin’in Ertuğrul ile ilgili öğrendiği sır ne olacaktır? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 37. Bölümde

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kocabaş’ın Oku Ertuğrul’u Vuracak mı?Hayme Ana’nın Ertuğrul’u obadan sürgün etmesi obadaki tansiyonu daha da yükselmiştir. Ancak bu durum Aytolun ve Tuğtekin’i fazlasıyla memnun etmiştir. Obada her şey Aytolun’un planladığı gibi gitmektedir. Aytolun, Tuğtekin’i Gökçe ile evlendirerek obadaki etkinliğini daha da artırmak istemektedir.

Bütün bu oyunları gören Selcan onun üzerine gider. Ancak her defasında Gündoğdu’nun sert müdahalelerine maruz kalır. Ertuğrul obadaki bu yaşananlardan habersiz yeni planlar yapmaya devam etmektedir. Bu arada Konya’dan gelen Ertokuş Bey’in Ertuğrul için söyledikleri Korkut Bey, Tuğtekin ve Aytolun’u öfkelendirmiştir.

Ertokuş Bey bütün tehlikelere rağmen Ertuğrul ile neden görüşmek ister? Konya’dan getirdiği bilgiler nelerdir? Yayını çeken Kocabaş Ertuğrul’u vuracak mı? Artuk Bey onları neden gizli gizli dinlemektedir? Artuk Bey, obadaki hainin Kocabaş olduğunu öğrenecek mi? Obaya yeni gelen Goncagül ile Gündoğdu arasında yeni bir şeyler mi başlayacak? Selcan’ın yeni planları neler olacak? Noyan kimi katledecek? Bütün bu sorular, Diriliş Ertuğrul 36. bölümde cevabını buluyor.

Haberin Devamı

BAMSI KARAKTERİ 37. BÖLÜM İLE GERİ DÖNÜYOR

Televizyon ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi ' Diriliş Ertuğrul'da efsane karakterlerden Bamsı, geri döndü. Geçirdiği trafik kazasının ardından sağlığına kavuşan Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez, "İzleyicilerden onlarca mesaj aldım. Çok özlemişim" dedi. Bamsı karakterini canlandıran ünlü oyuncu Nurettin Sönmez, izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin bugün yayınlanacak son bölümünde ekranlara geri dönecek olan Nurettin Sönmez, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Diziden ayrı kaldığı süre boyunca sürekli hayranlarından destek mesajları aldığını söyleyen Sönmez, "Gelecek bölümlere dair bir tüyo var mı?" sorusu üzerine ise gülümseyerek, "İzleyicilerin gözü Bamsı karakterinde olsun" dedi.

Haberin Devamı

"ÇOK ÖZLEMİŞİM"

Ünlü oyuncu set ortamını ve arkadaşlarını çok özlediğini belirterek, "Çok özlemişim. Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır derler. Bunun hayrını da yaşıyorum. Setin değerini ve bu sevgi bağını bir kez daha anladım. Biliyordum zaten ama 2 katına 3 katına çıktı. Çok mutluyum, çok özlemişim. Arkadaşlarım çok sıcak karşıladılar. İzleyicilerle başka bir bağımız oldu. Mail adresime onlarca mail geldi. Geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Her biri destek oldu bu süreçte" diye konuştu.

"BAMSI GÖREV ADAMI"

Sönmez, oynadığı Bamsı karakteri ile ilgili olarak, "Daha hesapsız ve şuursuz bir karakter Bamsı. Yürüyen bir kalp gibi. Beyine çok bağlı. Obasına, beyine fakat en çok beyine bağlı. Kardeşlerine çok bağlı. Görev adamı. Ona görev verin, canı pahasına onu halleder gelir. Öyle bir adam" şeklinde konuştu.

"İZLEYİCİLERDEN DESTEK MESAJLARI ALDIM"

Diziden ayrı kaldığı sürece izleyicilerden sürekli destek mesajı aldığını belirten ünlü oyuncu, "Mail adresime onlarca mesaj ve ileti aldım. İnstagram'dan direkt mesajlar aldım. Şu beni çok mutlu ediyor, birebir tanışmasak bile, candan cana muhabbet olması beni çok etkiledi. Bu olayın vesilesi de bunu, daha derin yaşama fırsatı buldum. Çok kuvvet verdi bana" dedi.

Haberin Devamı

"BAMSI'Yİ İZLERKEN HEYECANLANIYORUM"

Sönmez, diziyi izlerken çok heyecanlandığını vurgulayarak, "Çarşambaları set yoksa, ben diziyi izliyorum. Diziyi izlerken, kendim olarak görmüyorum. Kendim olarak izlemiyorum, Bamsı olarak izliyorum ve çok gülüyorum. Heyecanlanıyorum Bamsı'yi izlerken" şeklinde konuştu.