Gazete Vatan Logo

Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölümünde Hayme Ana'ya ne olacak?

Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Diriliş Ertuğrul dizisinde Hayme Ana'nın iyileşip iyileşmeyeceği merak konusu oldu. İşte Diriliş Ertuğrul'un bu akşamki bölümünde yaşanacakların özeti...

Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölümünde Hayme Ana'ya ne olacak?

Diriliş Ertuğrul 105. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve heyecanlandırdı. TRT 1'de Çarşamba akşamları yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Engin Altan Düzyatan'ın başrollerinde yer aldığı Diriliş Ertuğrul'da bu akşam yaşanacaklar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 105. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ertuğrul fetihten sonra kale içinde yeni nizam dahilinde gerekli düzenlemeleri yapmıştır. Kendisine emanet olan Marya’yı ise Artuk’la evlendirmek istemiş ve iki tarafın da rızasını alarak Marya ve Artuk’u evlendirmiştir. Hayme Ana bu nikah sırasında fenalaşmış ve yere yığılmıştır. Hayme Ana Ertuğrul’un kolları arasında helallik dileyerek gözlerini yummuştur. Peki Hayme Ana yaşayacak mıdır? Akıbeti ne olacaktır?

Diğer taraftan Bilecik Tekfuru ise, Ertuğrul’a bir komutanını göndermiş ve Ares karşılığında kendisinden Karacahisar Kalesi’ni geri istemişti. Ares ve Titan’ın izini bulan Atsız ise Ertuğrul’a gördüklerini haber etmeye giderken şehit edilmişti. Ertuğrul’un teklifi reddetmesinden sonra Bilecik Tekfuru ne yapacak? Her yerde tedbir aldıran Ertuğrul hamle yapacak mı? Ares ve Titan’ın Hanlı Pazar’da kuracağı tuzağı önceden sezebilecek mi?

Haberin Devamı

Ares’in başına neler gelecek? Ertuğrul, Ares’i her şeyi itiraf etmesi için Konya’ya götürebilecek mi? Olanlar karşısında Emir Saadeddin ne yapacak?