Gazete Vatan Logo

Dini nikahlı eş bebeği annesinin kucağından kaçırdı

Yalova’da yaşayan S.A. iki yıl önce A.A. isimli kişiyle imam nikahı kıyarak birlikte yaşamaya başladı.

Dini nikahlı eş bebeği annesinin kucağından kaçırdı

S.A.’nın iddiasına göre kısa süre sonra A.A. aşırı alkol tüketmeye başladı. İlk kez 3 aylık hamileyken şiddet görmeye başladığını söyleyen S.A., ‘Hamileliğimle birlikte uyuşturucu kullanmaya başladı. Her gün içip, şiddet uyguluyordu. Gitmek istediğimde de beni doğumdan sonra bebeği alacağını söyleyerek tehdit ediyordu’ dedi.

Kızı D., dünyaya geldikten sonra dayanamadığını söyleyen S.A., 3 kez polise şikayette bulunduğunu ancak buna rağmen sadece ifadesinin alınarak bırakıldığını söyledi. En son 30 Mart tarihinde, eski eşinin telefonla arayarak, ‘Sakın evden çıkma’ dediğini ve sarhoş olduğu için korktuğunu belirten S.A., “9 aylık bebeğimi alarak polisi arayıp evden kaçtım. Daha sonra ailemin yanına gittim. Kız kardeşim Esra’yla karakola giderken bizi takip etmiş” ifadelerini kullandı.

Olay anında ablasının yanında olan Esra A. ise yaşanılanları şu şekilde anlattı: 31 Mart’ta minibüsten indik. Elinde bira şişesiyle karşımıza çıkıp tehdit, hakaret ve darpla 9 aylık yeğenimi kucağımızdan zorla aldı. Ablamın orta parmağını kırdı, ikimize de tekme ve yumrukla saldırdı. Hemen darp raporu aldık ve polise gidip şikayetçi olduk. Polisler ‘Babasıdır, alır çocuğu’ diyerek ilgilenmedi. Benim yeğenim daha sütten kesilmedi. O adam hem uyuşturucu hem de alkol bağımlısı. Şimdi arayarak, bebeği göremeyeceğimizi söylüyor. Kızımıza sağ salim ulaşmamız için sesimizi duysunlar.

Haberin Devamı