Bir erkek yatıya kalıyorsa...

Haberin Devamı

Haydaa....

Kalsa bir türlü, kalmasa başka türlü...

Kalmamalarına ne kadar alışılsa da, kalmaları da o kadar hayallerden çıkmadı.

Erkeğin yatıya kalması önemli tabii...

İki taraf için de!

Bir şeylerin işareti...

Neyin?

Ama önce yani adam yatıya gelmeden öncesine bakalım mı?

Orada neler oluyor?

Neler dönüyor?

Hani dünkü “Seksin duygusal şekli olur mu?”dan yola çıkıp “Onlar o anı, biz başını ve sonunu hayal ediyoruz”a kadar gelmiştik ya...

İşte oradan devam edelim...

Hayallerinden...

Planlarından...

Hem de bir erkeğin kaleminden...

O saniyeye kadar!

Ali diyor ki:

- “Erkek akşam yemeği ve sonrasında işi sevişmeye götürecek planlar yapabilir ama hayaller kurmaz. Hayallerinin tamamı seks sırasında yaşanacaklara dairdir, şekillerle ilgilidir. Yani erkek sevişme bittikten sonra şöyle göğsüme yatsa, saçlarını okşasam, sohbet etsek tatlı tatlı, soğuk bir bira içsek diye hayaller kurmaz. Erkeğin hayallerinin sonu sevişmenin biteceği saniyeye kadardır ve zaten bu yüzden sevişme sonrası hayal kırıklığı yaratırlar ve sıkıcı olurlar, çünkü işin bu kısmıyla ilgili planları ve hayalleri olmamıştır.”

Bu kadar mı “tınn”sınız? En fazla 1 saat sonrasını göremeyecek kadar!

- “Erkek sevişme sonrası için bir plan yapacaksa bu muhtemelen bir an önce o ortamdan ışınlamanın çareleri üzerine olacaktır. Kadın bu kısımla ilgili bir sürü gereksiz hayal ve plan yaptığı için sevişme sonrası hep huzursuz, tatminsiz, saldırgan ve mutsuzdur. Kadın hep ‘nasılsa işi bitti dananın’ diye düşünür ki bu düşünce doğrudur. Bir erkek yatıya kalıyorsa...”

Sabah için planlar

Çın çın çınn...

İşte o an...

- “Bir erkek yatıya kalıyorsa bu kadınla yapılacak romantik bir kahvaltı için değil sabah sevişmesi içindir.”

Hay Allah cezanı vermesin!

Sadece bu mudur yani?

- “Ama işin diğer bir boyutu, sevişme süresince yapacaklarını planlamayan erkek için o ilişki bitmiş demektir. Artık o kadınla sevişecek olmak onu heyecanlandırmıyordur. Erkek sevişme anını hayal ettiği sürece sevgilidir.”

Kadınlar da, başını ve sonunu hayal ettiği sürece sevgilidir...

- “Bu yüzden, kadın sevişmenin başını ve sonunu hayal etmeye devam etmeli ama istediği olmuyorsa bu onda hayal kırıklığı yaratmamalıdır. Asıl hayal kırıklığı sevişmenin direkt kendisiyle ilgili olmalıdır. Bir erkek için sevişmenin tarifi...”

Yok artık!

O tarifi okusaydınız sevişmelerden soğurdunuz.

Yazsa mıydım?

Acaba?

DİĞER YENİ YAZILAR