Baştan savma teknikleri...

Haberin Devamı

Hani, “Bir ara ‘Baştan savma tekniklerini’ ele alalım” demiştik ya. E, hadi o zaman... Danaların, ‘tek gecelik’ ya da ‘ara sıralık’ ilişkilerinde tek bir sıkıntıları vardır.

Ertesi gün sıkıntısı...

Ertesi güne kadar lokum gibidirler. Daha doğrusu olay bitene kadar. Ama ondan sonra... Ondan sonra da pek kırıcı olmadan bir şekilde yırtmak isterler.

Kırıcı olmak istemezler çünkü kapıyı kapatmak işlerine gelmez. Ama şimdi haklarını da yemeyeyim, kötü davranmak da istemezler. Zaten mümkünse kadının evine gitmeyi tercih ederler, yok dananın evine gelindiyse... Hafta içi bir günse, kolay; nasıl olsa işe gidilecek.

“Görüşürüz...” deyip ayrılırlar. Artık görüşür müsünüz, ne zaman görüşürsünüz, onu bilemem...

Ama hafta sonuysa... Cumartesi ya da pazar sabahı uyandınız. Daha doğrusu o uyandı... Yatakta doğruldu ve başını ellerinin arasına aldıysa...

Ve burnundan deriiin bir nefes çekiyorsa... Ve bir kuvvet hızla yerinden kalkıyorsa... “Baştan savma tekniğini” uygulamaya geçmiş demektir!

Gitme gelme tekniği

Şimdi bunlar, baştan savma tekniğini deneme-yanılma yoluyla bulurlar. Ve hemen hemen hepsininki aynıdır! Ama onu bulana kadar birkaç kez bozguna uğrarlar.

Mesela hemen hepsi önce, “Kusura bakma. Ya benim (bilmem nereye) gitmem lazım”tekniğini dener.

Kadın inanırsa veya sınamak istiyorsa, “Tamam, sen git ben beklerim” diyebilir.

Der yani... Bunun tutmadığını gören dana bu sefer çıtayı yükseltir: “Ya benim (atıyorum) İzmir’e gitmem gerekiyor, söylemiş miydim sana?” der.

Seyahate gidiyor ya, kadının “Ha, tamam o zaman ben de gideyim” diyeceğini farzeder. Ama kadın inanırsa veya sınamak istiyorsa, “Aaa.. Ne güzel! Ben de geleyim...” diyebilir. Der yani...

Bunları yaşarlar. Yaşarlar yaşarlar baktılar olmuyor, taktik değiştirirler.

Bir yere gitmekten vazgeçerler.

Hani, hemen hemen hepsininki aynıdır dedim ya; gitmekten vazgeçip stratejiyi “gelme” üzerine kurarlar: “Annem gelecek, temizlik yapacaklar...”

“Erkek arkadaşlarım gelecek, maç seyredeceğiz/playstation oynayacağız.”

Yani mutlaka eve biri gelecektir. Fark, gelenin kim olduğudur! Ama bunu nasıl yaparlar? Bence işin en komik tarafı bu!

Doğal hareketler

Şimdi bunlar, başını ellerinin arasına alır ve derin bir nefes alıp hızla yataktan kalkarlar dedim ya... Sonra çok doğal hareketler içine girerler.

Şarkı söyleyerek çişini yapar, “Kahve içer misin?“ diye sorar, gider müzik açar falan... Sanki o boş günün tadını çıkarmaya hazırlanıyordur...

Sonra bir ara durur. Kaşını gözünü oynatır. Dönüp, “Ya bügün günlerden ne?” diye sorar. Hani bir şeyi hatırladı hatırlayacak! “Cumartesi” dediğin an:

“Hadi yaa...” diye elini alnına götürerek devam eder, “Hsktr... Annem gelecekti bugün yaa.. Temizlik yapacaklardı; saat kaç?”

O an hatırlamış gibi!

İyi taktik!

Hiç kaçmaz!

Çünkü hiçbir kadın, bir dananın annesiyle o şekilde tanışmak istemez!

DİĞER YENİ YAZILAR