Evliliğin burcu olur mu? Diyelim ki, olur!..

Haberin Devamı

Tuttu mu?

Evliliğiniz burcunun özelliklerini taşıyor mu?

Bence taşıyor...

Evet, biraz gerzekçe olabilir hatta birazdan da fazla... Ama olsun, biraz eğleniyoruz işte!

Zaten son zamanlarda yani son 10 gündür falan sizde de bir avarelik, bir adamsendecilik var mı?

Moralli ve neşeli misiniz?

Tıpkı eski günlerdeki gibi...

10 sene öncesi gibi mesela!

Niye ki?

O halde devam edelim...

TERAZİ

Evliliğinizi terazi burcunda yaptıysanız riskli bir işe girmişsiniz demektir. Ama tüm riskli işler gibi bu da eğlencelidir. Yani bu evlilikte aldatmalar, atlatmalar olsa dahi nedensiz bir şekilde kırıcı olmaz. Anlayışlı, empatik, adil bir evliliktir.

AKREP

A-ha! Bu evliliği şöyle tarif edebilirim: “Bıçak sırtında...“ Nasıl mı? Birden nirvanaya da uluşabilirsiniz, birden kendinizi cehennemin dibinde de bulabilirsiniz. Çalkantılarla dolu geçer yıllar. Ama bu evliliktekiler başlarına ne gelirse gelsin birbirlerini kolay kolay bırakamazlar. Ne olursa olsun!

YAY

Sağlamdır. Sağlam temellere, akla ve sevgiye dayanır. Bu yüzden de bu burçtaki evlilikler çok azdır. Dikkat edin ikisi de güzeldir. Entelektüel ve konforlu bir hayatları vardır. Bu evlilikte doğum günleri, evlilik yıldönümleri unutulmaz hatta seremoniktir, romantiktir. İlle de bir yanlış aranacaksa bu kişilerle ilgilidir, evlilikle değil!

OĞLAK

Geleneksel bir evliliktir bu. Ama neşesizdir de... Alışkanlıklarının dışına çıkamazlar. Asosyal hayatları vardır. Sadece rutin günlerde aileleriyle görüşürler; yapılması gerekenleri yaparlar. Son moda eşyalar en son onların evine girer. Sönük bir evliliktir ama neticede o da bir evliliktir.

KOVA

Bu evlilik yürümezse hiçbiri yürümez! “Daha ne istiyon?“ derler adama... Kadına da! Bu burçta evlenenlere şans verilmiştir ve bu şansı kullanıp kullanmamak artık onların ellerindedir. Neşe, zekâ, yaratıcılık... Dedim ya, “Daha ne istiyon?”

BALIK

Kova evliliklerinin tersine, “Bu evlilik yürürse her evlilik yürür!“ Hani yanlış zaman diye bir şey varsa, evlilik için o zaman bu zamandır. Temeli yanlıştır bir kere... Gerçek olmayan, hayal ve yalan üzerine kurulur. Toparlayamazsın.

***


Amaaan...

Hepsi boş aslında!

Nasıl olsa, “Her canlı bir gün evliliği tadacaktır.”

Yoksa bu eskiden miydi?

DİĞER YENİ YAZILAR