Burçlara göre 2012

Haberin Devamı

Astroloji zamanı...

2012’de neler olacak?

Herkes sayfa sayfa yazıp duruyor.

Ama açıkçası ben onları anlamıyorum. Burcumu okuduktan sonra anlamsız bir ifadeyle boşluğa bakıp, “Yani?” diye düşünüp duruyorum.

“İşiniz iyi olacakken Zodyak’ın aldığı pozisyon açı yapacağından kendinize dikkat edin”, “Aşk hayatınızda yenilenmelerin yanı sıra Güneş’in Ay’la kesişmesinden yaptığı açıyla kendinizi yorgun hissedebilirsiniz ama hissetmeyedebilirsiniz” gibilerinden... Yoruldum ben onlardan.

Onun için oturdum kendim yazdım.

Gerçekler burada arkadaşlar...

Buyrun...

***


KOÇ BURCU: 2012’de de burnunun doğrultusunda gideceğinden, inadından yani, hayatında bu yıl da bir değişiklik olmayacak. Niye? Çünkü hep kendi düşüncelerinin doğru olduğuna inanıyorsun ya, ondan! Gerçi haklı olabilirsin, muhtemelen seninkiler doğru ama bunu paylaşamadıktan sonra neye yarar? Ayrıca ha bire yeniden doğuyorsun ya, bunu senden başka bilen yok! Zira hayatında bir değişiklik de yok! Tuhaf değil mi sence?

BOĞA BURCU: Senin bu sinsiliğin haddini aştı artık. Tamam akıllısın, iyi bir insansın ama bunun sana 2012’de bir faydası olmayacak. Niye? Çünkü tembelsin... Kıçını kaldırabilirsen istediğin lüks hayata kavuşabilirsin. Peki bu sene kavuşabilecek misin? Bize söylemeyeceğin için, bilemeyeceğiz!

İKİZLER BURCU: 2011’de bencilliğin tavan yapmıştı. Bu sene biraz burnun sürtülecek. Biraz değil, epey sürtülecek! Yok, başına kötü bir şey gelmeyecek ama seni terbiye etmeye devam edecek. Aman neşeni almasın da! Sana bir iyi, bir kötü haberim var. Kötüsünden başlayayım: Aşkı yine bulamayacaksın. İyisi, eskisi kadar aramayacaksın da! Heh hee...

YENGEÇ BURCU: Ah benim fındığım! Yok yahu... “Vallahi senin bir sıkımlık canın var” falan demek istemedim!.. Şu yaratıcılığını işinde kullansan var ya, yılın CEO’su seçilirsin. 2012’de eğer oto b.ka parlamazsan, neye parlayacağını hesaplayabilirsen, yaptığın iyiliklerin karşılığını alırsın. Bir de yanlış anlama ama bu sene de “tık” yok.

ASLAN BURCU: Kükreme! Goldwyn Mayer aslanı gibi! Züppeliğinden gücün gözükmüyor. 2012’de kibrinden yeni birini bulamayacaksın, ex’lerle vakit öldüreceksin. Kendini beğendirmek için harcadığın emeği, yeni projelere harcarsan 2012’de seni kimse tutamaz.

BAŞAK BURCU: Burcunu okumadan önce istersen git bi ellerini yıka. Ellerini yıkarken “Sana niye ellerini yıka dedim diye” sinirlen. Sonra sinirlenmeni eleştir. Ama bak, kafayı işten biraz alır, hayata karşı da zorluk çıkarmazsan 2012’de elindekilerin keyfini çıkarabilirsin.

DİĞER YENİ YAZILAR