Martini mi antidepresan mı?

Haberin Devamı

Hani dün yazdım ya, antidepresanlar maniye (duygudurum bozukluğu) sebep oluyormuş diye...

Kullananlar rastgele önüne çıkana âşık oluyormuş.

Hani kız tüpçüye âşık olmuş da, antideprasanı kesince “düzelmiş”miş...

Adam az kalsın Rus kızla evleniyormuş da, antidepresanı kesince nikâh masasından “dönmüş”müş...

Habere ben çok güldüm; özellikle örneklere...

Bugün de biraz yorumculara bulaşmak istedim.

Kaşınıyorum yani!

Zaten sinirim tepemde! (Antidepresan mı alsam acaba? Heh heh hee... Belki sinirim geçer!!)

Ama onlar da boş durmuyorlar, kaşındırıyorlar yani!!

Bak şimdi, lafa bak!

“Bu reklam için kaç lira aldınız. Şaka, şaka. Haydi sevgili aşk dostları. Antidepresana hücum!..”

(Ben aşk dostu falan değilim. Ayrıca şu anda anladım ki, aşk dostu olanlara da karşıyım. Hiçbir gruba dahil olmam. MM’nin söylediği gibi, “İki kişilik olanlar hariç!”)

Önemli olan âşık olmak, depresan kısmını atın bence. Geriye kalanı hayatın tümü. AŞK’ız diyebilmek, olabilmek...”

(Bugün herkes romantik, bir ben mi kötüyüm, ne? Ayrıca, “depresansız” aşk mı olur? Onun tadı orada! Yoksa başka yerde miydi? Neydi? Giyiniliyor muydu, soyunuluyor muydu? Heh hee...)

“Psikolog hiç doktor olur mu be Dileğim?”

(Olur be Ayçam. Psikiyatristten de, psikologdan da, fizikçiden de doktor olur. Da, derdimize deva bulur mu, işte onu bilemem. Yani kız tüpçüyle birlikte olsa, adam Rus kızla evlense daha mı mutlu olurdu? Bunu hangi doktor bilirdi?)

“Nasıl bir ilaçmış bu abi, antidepresan dedikleri meret. Atıyorsun bir tane âşık oluyorsun, kesiyorsun anında ‘Aaaa ben buna mı âşık oldum?’ diyorsun... Hadi yaa! Yahu bu ilacın etki süresi bile 3 haftadan sonra başlıyor. Nasıl bırakıyorsun şıp diye geçiyor falan filan. At martini bre Debreli Hasan dağlar inlesin. Komik yani, o kadar...”

(Önce sen şu antidepresanı kes. Martini’ye başla! Sonuçta aynı şey, baksana...Ha antidepresan ha 3 martini!! Sabah kalkınca aşk maşk kalmaz!)

“O zaman kadınlar yaşadı; âşık olamıyorum doğru düzgün erkek yok diyenler için. İç antidepresanı herkes olsun size kazanova! Ne güzel! Sıkılınca da antidepresanı kesin, kovalayın gitsin adamı.”

(E, zaten öyle! İlacı kesmene hiç gerek yok, hatta sakın bırakma zira adam senin kovalamana gerek kalmadan zaten kendiliğinden gideceği için lazım olacak. En iyisi, az önce yazdığım gibi, martini...)

“Antidepresan değil de, viagra sanki :)”

(Bak yaa!!! Aşk diyor, aşk! Seks demiyor! Ha, ‘Ne farkı var?’ diye sorarsan... Sorma. En azından bana sorma, bilmiyorum. Biliyorum da, işime gelmiyor!)

DİĞER YENİ YAZILAR