Adamın nesine bakacaksın...

Haberin Devamı

Kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Burçlara göre yatak odası sırlarına...

* Terazi

Bu adam ancak her konuda uyumu yakaladığı kadınlarla birlikte olmayı ister. Üstelik eşi hem uyumlu hem de güzel olmalı! İlişki sırasında genelde şefkatlidir ancak bazen sizi umursamadığı izlenimine kapılabilirsiniz. Yine de en özel anlarda kulağınıza en güzel sözleri fısıldayacak adam Terazi erkeğidir.

(Ne len bu? Seviyor mu, dövüyor mu? N’apıyor? Onunla mı uğraşacağız?)

* Akrep

Vamp kadınlardan hoşlanan bu tutkulu adam aç yaşayabilir ama seks olmadan asla! Ancak âşık olduğunda kafası karışır ve gerçek performansını gösteremez. Aksini iddia etse de âşık olmaktan deli gibi korkar. Yatakta en iddialı burç olan bu adamın hırslı ve gizemli karanlık bir tarafı da vardır ki bu da onu çekici kılar.

(İşte bu da, aldatan kadınların kahramanı...)

* Yay

Her türlü fantezi bu adamdan sorulur. Planlı programlı ilişkiden nefret eder ve gayet vasat sonuçlar elde eder. Onu ateşleyen, riske girmek ve yakalanma korkusudur. Açık havada ve doğada aşk yapmak tam ona göredir. Bu kadar havalı özelliğe rağmen en iyi performansı

ondan beklemeyin çünkü o seksten çok seks yapma fikrine düşkündür.

(Bunlar “Sadece yan yana yatalım bana yeter” deyince gerçekten de sadece yan yana yatarlar. Sıkıcı demek istemedim ama insan hiç olmazsa bir hamle yapar!)

* Oğlak

Tüm Oğlak erkeklerinde doğal bir karizma mevcuttur. Üstelik bu adamın kafası oldukça karışık. Bu da onu daha da çekici kılıyor. Cinsellikte bile belli bir kalite ve seviyeyi korumaya çalışır. Size güvenmesi, onunla birlikte olmaya “layık” olduğunuza ikna olması zaman alır. Seksi ciddiye alır ve partnerine bağlanır. Güvenli seks konusunda eksperdir.

(KHK (kanun hükmünde karname) mi çıkarıyor yoksa sevişecek miyiz? Nedir yani?)

* Kova

Bu orijinal adam ancak fikirlerine değer verdiği ya da ilginç bulduğu kadınlarla birlikte olur. Bağlanmak ve romantizm ona komik gelir. Arkadaş olabileceği insanlarla birlikte olur. Erotizm ve sanal seks ilgisini çeker. Tabuları yıkmaya bayılır ancak sekse bir araştırma konusu olarak yaklaşır. Tutkusundan çok zekâsıyla eşini mutlu edecek performans sergiler.

(Yatakta kimin zekâyla mutlu olduğu görülmüş ki?)

* Balık

Her an herkese âşık olan romantik Balık erkeği hem sık sevgili değiştirir hem de bundan vicdan azabı duyar. Mutlu olmanız için elinden geleni yapar ama aldatmaya meyillidir ve çok çabuk uyarılır. İlgisi başkasına kayana dek partnerini ilgiye boğar. Yatakta oyuncudur ve sizi eğlendirir.

(Gıdıklıyor mu, n’apıyor yani? O belli ki kendini eğlendiriyor; baksana geliyor mu gidiyor mu, belli değil!)

***


Ben size bir şey söyleyeyim mi?

Bu astroloji mi nedir, ondan anladığım ne biliyor musunuz?

Bir adamın neyine bakarsan bak ama...

Sakın burcuna bakma!

DİĞER YENİ YAZILAR