Burcuna göre adam seçmece

Haberin Devamı

Bayram günü eğlenelim biraz...
Bir yerde okumuştum; “Burçlarına göre yatak sırları” diye...
Erkeklerinki...

Bayram münasebetiyle “dana” demiyorum. Onlar güzel güzel anlatmış.

E, ben de mealini yazayım, tam süper olsun.

* Koç
Doğru zaman ve doğru mekân gibi şartlandırmalar bu adamın kitabında yazmıyor. Hemen sonuca ulaşmak isteyen ateşli Koç yorulmak nedir bilmez, yorulsa da çaktırmaz. Farklı giysiler ve kimliklerle ilişkiyi renklendirmek iyi fikir.
(Karısının kılığına gireceksin! Hemen sonuca ulaşır o zaman!Heh heh hee...)

* Boğa
Klasik zevkleriniz varsa bu adam biçilmiş kaftan. Kısa süren seksten nefret eder, önsevişmeye ise önem verir. Gecelik ilişkiler onu açmaz. Seksin onun için anlamı üremektir ama keyif almayı da gözardı etmez.
(Tuhaf olan ne? Kadınlar bunu arasalar bile hiçbir erkek böyle olmak istemez. En azından böyle sanılmak ve anılmak istemez.)

* İkizler
Sekste reform bir slogan olsaydı pankartı taşıyan bu adam olurdu. Sürekli yenilik ve değişiklik peşinde koşan İkizler erkeği yatakta hiperaktif bir performans sergiler.Her türlü aşk oyununu ve kimi nasıl tavlayacağını iyi bilir. Ondan sadık bir partner yaratmak imkânsıza yakındır, size âşık olup uslu dursa bile aklından geçenleri bilmek istemezsiniz.
(Demek ki neymiş? Bize refomcu değil devrimci lazımmış. Ama onlarınkinde de risk var; yine de önemli olan boyu
değil, soyu!!!)

* Yengeç
Onun için doğru mekân kendini en güvende hissedeceği yer yani kendi evinin yatak odası, sıcak yuvası. Duygusal yengeç burcu erkeği âşık olduğu kadınla sevişmekten hoşlanır. Onun için pişirdiğiniz herhangi bir yemek afrodizyak etkisi yaratır ve size muhteşem bir performans olarak geri döner.
(Aldatılmaya mahkûm yani!!!)

* Aslan
Yatakta kendisinden daha sakin ve pasif bir eşi tercih eden bu avcı adam seksi sonradan hava atacağı bir güç gösterisi olarak yaşamaya meyillidir. İşleri yolunda gidiyorsa ve başarılıysa bu durum performansına da olumlu yansır. Başarısız bir dönemdeyse etkilenir ve bol bol pohpohlanmayı bekler.

(Ne len bu böyle? İşi doğaya kalmış çiftçiler gibi, bunun dönemini mi bekleyecez? Terfi etse de sevişsek diye... Hayır yükselince sevişirler de, kiminle? O da önemli tabii...)

* Başakİyi performans sergilemek için bazen kendini tekniğe o kadar kaptırır ki bir robotla birlikte olduğunuzu zannedebilirsiniz. Mükemmeliyetçiliği ve detaycılığı yüzünden bir anda sizi acımasızca eleştirebilir. Seks konusunda kendisini de içten içe eleştirip mutsuz olmaya meyillidir.

(Bu da, “Kadınlar niye aldatır?”ın cevabı oldu.)
Arkası yarın...

DİĞER YENİ YAZILAR