İnsan sevdiğini...

Haberin Devamı

İlk gece vermeyen erkekler konusunda her kafadan bir ses çıkıyor...

Bir ortak yol bulacağız ama ne zaman ve nasıl bilmiyorum.

O halde tartışmaya devam...

Gelen yorumlarla tartışmaya...

* “Bu süreç çoktan başladı. Benzer bir durumda sırf o iş olmadı diye ilişkiyi bitirmişti partnerim. Ama akıllandım.. Kadınların çelişkili tatmin ve beklentileriyle uğraşacağıma artık sadece kendi kafama göre davranıcam.. Otorite sorumluluğu kadına ağır geliyor. Eğer bu danalıksa yaşasın danalık.”

Ne yani? Verecek misin, vermeyecek misin? Kalbini...Heh heh hee... Danalık yapayım dedim!!

* “Bence ilk gece yapın gitsin sonra peşinizden koşsun, onlar uğraşsın. Çok daha eğlenceli oluyor.”

Bak, bu tavır artık ’out’ona göre...

* “Erkek gerçekten severse, sevgilisine karşı cinsel istek duymaz, onunla bir başka ilgilenir. Kızlar da bunu anlar ve ondan etkilenirler. Çünkü kızlar erkeklerin onları cinsel istekleri için kullanacaklarını düşünürler, Yalan da değil.”

Haydaaa... Şaka gibisin ha! Tam, “İnsan sevdiğini şapar mı?” ekolü... Ama sen onu da aştın; yapmayı bırak, istemez bile diyorsun ve bizi kaybediyorsun.

* “Erkekler de en az sizin kadar hissidir. Ama eskisi gibi zifaf gecesi esprisi kalmadığı için erkek de başım ağrıyor diyebilir. Naçizane tavsiyem yengeç burcu bir erkek bulun, mesela ben. O zaman hissiyatı görürsünüz. Saygı ve hürmetler.”

Tabii, biz de senin şahsi meselelerinle ilgilenmeyi çok isteriz! Ayrıca hissiyatın her halinden anlaşılıyor! Hürmetler bizden!!

* “Erkek bir ilişki düşünüyorsa kapıdan gerisin geriye de döner ve ilk adımı atmaz. Fakat kadın sevişmek istiyorsa bunu reddetmek ona değer verdiğini göstermez. Çünkü önemli olan ilk gece sevişmek değil ertesi gün erkeğin günaydın mesajı yollaması, çiçek yollaması, öğleye doğru araması onu özlediğini söylemesidir. Yoksa verilmiş, verilmiştir.”

Verildiğiyle kalmamalı diyorsun! Ve sen de kalbimizi kazanıyorsun.

* “Erkek egemen toplumun tüm mitleri kadınlar kadar erkekleri de eziyor aslında. Sırf güçlü ve errrkek görünmek adına aslında istemediği halde ilk gece seks yapan tonlarca erkek var. Kadınlar da bastırıp alan erkeğe kızıyor görünseler de tercih ediyor zira kendileri isteyen konumunda olacak öbür türlü.”

Ne yani? Bu kadar olanaklarınıza rağmen size mi acımaya başlayacağız? Mitler eziyor falan... Ben üzülmedim. Var mı üzülen?

* “Cem çok beğenmemiş olabilir bu da ihtimal dahilinde. Bayanlar, artık eski danalar kalmadı. Hemen, kalbinizi verecek bile olsanız danalarınız düşünecektir, onlar vermeyecekler kalplerini...”

O zaman biz de keser, yeriz. Süt danaları...

* “İlk gecede almayan erkekler yazısı doğrudur. İlk gecede verecek bir şeyi olmayan kadınlar da vardır. Onun için fazla kuralcı olamazlar.”

Bak, ağır konuşuyorsun. Ama galiba haklısın.

* “Kaçan kovalanır, kovalanan kaçar olayıdır bence bu iş. Ha unutmadan, ben de ilk gece asla yapmam o işi (30 yaşından beri böyleyim).”

31 yaşındaymış mesela! 31’inden gün almış! Enteresan bir yaş!!

Enteresan!!!

DİĞER YENİ YAZILAR