Feminist bilmecelere cevaplar

Haberin Devamı

Beyler çok alındılar yine...

Feminist muhabbetine...

Bir çene bir çene...

Ama hepsine bir cevabımız var elbette...

* “Yani işin kötüsü, bir kadının feminist olması için onu seven(!) bir erkeğe muhtaç olması :)”

Seven erkek var, ’seven’ erkek var! Ama en iyisi ‘seven’ bir feministtir! Bunu unutma!

* “Feminisitler de hep maskülen olmak yerine biraz feminen olsalar ya! İşe önce vücut kıl kitlesi endeksinde erkeklerle yarışmayı bırakarak başlayabilirler!”

Amaaan sen de!

Öyle kadınlar artık karikatürlerde kaldı.

* “Nedir bu kin, ne bu öfke! Bir bayan bu kadar erkeklere düşman olabilir mi ya. Merak ettim, bir gün bu sebebi yazarsanız çok memnun edersiniz.”

Yazamam zira düşman falan değilim ki! Ne güzel eğleniyoruz. Siz de biraz feminist olsanız daha güzel eğleneceğiz...

* “Bir erkeği yatağa çekmek için televizyonun fişini çekmek yetmeeeez açık olan cep telefonunu kafasına fırlatırsııın. Hangisi kırılmazsa o senindiir. Şiddeti sevmem.”

Cep telefonuna yazık yahu! Eski usul terlik falan fırlatsak!

* “Gelecek hafta düğünüm var.. Ne yapacağız anlamadım bu erkekler bu kadar kötü pis.... anladık da eşcinsel ilişki kurup birbirimizle mi birlikte olalım? Ya da Avrupa’ya gidip 1. Dünya ülkelerindeki erkeklerle mi olalım?. Sevgili Dilek yeter biraz ii erkekleri yaz da bakalım nasıl oluyo, öğrenelim biz de...”

İkinci fikrin fena değil. Bir İtalyan mesela... Neden olmasın? Hani bir teorimiz vardı ya; üstü İtalyan, altı Jamaikalı... Heh heh he...

* “Bira şişesi ile kadının ortak özelliği nedir? İkisinin de boyun kısmından yukarısı boştur. Siz bu feminist ayaklarını bıraksanız da başka şeylerle ilgilenseniz. Bir kadının cumartesi günü boyunca gülmesini nasıl sağlarsınız? Çarşamba günü bir espri yaparak tabii ki!”

İki bira içtin de yazdın bunları herhalde...

* “Ne yani feminist olmak iyi olmak demek mi? Gelin en sondaki bilmece üzerinde düşünelim! Erkeği nasıl idare edersen öyle mi gider? Bu arada atlardan daha fazla gene sahip olmamızın nedeni de, doğal olan boyutların büyümesini engellemek!! :)”

Evet, ortalamanız 12.7cm. Genler karıştı herhalde!!!

* “Müsait bir gün böyle geyik soru ve yanıtların erkeklere özel hazırlanmış soru ve yanıtlarını da yayınlarsanız seviniriz :-)”

Çok da tatlı söylüyorsun ama olmaz! Çok işim var.

Son olarak, bir kadın yorumuyla konuyu kapatalım diyorum:

* “Feminist olmak bütün erkeklere düşman olmak demek değildir. Feminist olmak kadının gerçek bir birey olduğunu kabul etmek, kadının her yerde var olduğunu ve ikinci sınıf vatandaş olmadığını idrak etmektir. Bütün erkekleri aşağılamak ve onlara düşman olmak feministlik değildir. Feministin düşmanı kadını aşağılayan, hor gören herkestir.”

DİĞER YENİ YAZILAR