Senin tarihine geçeyim...

Haberin Devamı

Dişiliğin sırları...

Ben de bu lafa hastayım; dişilik...

Dişi...

Sevişgen gibi bir şey yani...

E öyle tabii... “Kadın” desen, işin içine başka şeyler de giriyor; akıl, IQ, EQ, eğitim, zevk, kalite vs...

Ama dişi dedin mi iş değişiyor. Sadece o yani...

Dişiliğin sırlarını vermişler.

Bakalım mı?

Bakalım...

- “Çağıran bakışlar, erkeklerin akıllarını başlarından alır, o yüzden bu cilveli bakışı mutlaka kullanın. Hoşlandığınız erkeğin gözlerinin içine en fazla üç saniye kadar bakın ve sonra gözlerinizi kaçırın. Onu istediğinizi anlaması için bunu birkaç kere tekrarlayın.”

Selektör atacağız yani... Anlamadı kornaya mı basacağız?

- “Sadece bakışmak yeterli değildir. Ona yaklaşmak daha fazla ustalık ister. Direkt yanına gitmek yerine, ona yavaş yavaş yaklaşın. Yan taraftan yaklaşmak, daha az gözünü korkutacak ve direkt karşısına çıkmadığınız için sizin daha gizemli gözükmenizi sağlayacak.”

Yengeç gibi yandan yandan... Ben size söyleyeyim, adam ‘Bu kadında bir tuhaflık var. Verecek mi ne? (kalbini)’ demeye başladı.

- “Gürültülü ve kaba olmayan bir şekilde gülmek kendinize olan güveninizi artırır. Sizi mutlu, canlı biri olarak gösterir.”

Tabii o mutlu ve canlı kadını alsın içini çürütsün diye...

- “Hoş bir erkekle el sıkışırken, gözlerinin içine bakın ve aynı zamanda elini hafifçe sıkın. Hiç beklemediği bir anda elinizle uyguladığınız bu basıncı, cinsel bir hareket olarak algılar. Bu, gücünü sergilemekten korkmayan, cesur bir kadın olduğunuzu gösterir.”

Cesur derken? Sevişgen manasında yani!!!

- “Yemek yerken veya içki içerken, ona doğru aranızda 45 santimetre kalacak kadar eğilin ve koluna ya da eline dokunun. Aranızdaki mesafeyi azalttığınız için heyecanlanabilirsiniz ama aslında bu hareket gerginliğinizi hafifletecek ve sohbetiniz daha iyi akacak. Vücutlarınızın birbirine yakın olması aranızdaki kimyayı ve çekimi güçlendirecek.”

O anda bilemeyebilirsiniz, 45 cm yaklaşık iki karış falan... İnsanın astigmatı azar yahu! Adamı çift görmeye başlarmışsın. Daha ne? Bir taşla iki kuş.

- “Kısık sesle konuşmak cinsel cazibenizi artırır. Kadınlar tahrik olunca, testosteron seviyeleri artar ve daha derinden konuşurlar.”

Aha! Adam içinden, “bu azmış. Ben şunun tarihine bi geçeyim” demeye başladı. Hatta belki geçti bile...

- “Yemek sırasında, çıplak omuzlarınıza hafifçe dokunun veya göğsünüzün arasından sallanan kolyenizle oynayarak dikkatini çekebilirsiniz.”

Edeleli kollarını da okşayalım mı?

- “Gecenin gidişatı belli olduysa bile, seksi kedi imajınızı devam ettirmenizin yöntemleri vardır. Erkekler heyecan arayışı içindedirler, o yüzden sizi kovalamasını sağlayacak hareketler yapın.”

Daha ne hareketi yapacağız? Maymun olduk be!

Dişi maymun!

Bundan sonraki hareketler belli zaten. Fix menü...

Asıl hareket ondan sonra...

Sır, onu orada tutmakta...

Artık kelepçe mi olur, Japon yapıştırıcısı mı, domuz bağı mı, ne?

Asıl onu anlat...

DİĞER YENİ YAZILAR