Gazete Vatan Logo
Magazin Dilan Çiçek Deniz'den Universal Stüdyoları'na ziyaret

Dilan Çiçek Deniz'den Universal Stüdyoları'na ziyaret

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, dünya film endüstrisinin merkezi olan Universal Stüdyoları'nı ziyaret etti.

Dilan Çiçek Deniz'den Universal Stüdyoları'na ziyaret

Deniz, film platoların çok etkileyeceği olduğunu belirterek, ilginç deneyiminden fotoğrafları da paylaştı.

Miss Turkey 2014 ikinci güzeli seçildikten sonra mankenliğin yanı sıra oyunculuk da yapmaya başlayan Dilan Çiçek Deniz, mesleğine dair izlenimlerde bulunmak ve eğitim almak üzere gittiği ABD’de Universal Stüdyoları’nı gezdi.

'Harry Potter' ve 'Örümcek Adam' filmlerinin efsane sahnelerinin çekildiği alanda poz veren Deniz, "Nereden başlasam? Uzun zamandır istediğim bir turu yaptığım için çok mutluyum! Önce stüdyo turu yaptık. Filmlerin ve dizilerin çekildiği yerleri görmek, minik set sırlarını öğrenmek harikaydı. Fotoğraftaki mekanı New York sahneleri için kullanıyorlar. Arkada ki mavi pencereli bina Spiderman filminde kullanılan gökdelenin ta kendisi... Evet gerçekte çok minik. Özel efektlerle ilgili bir seminere de girdik. Çok şey öğrendim" ifadelerini kullandı.

Müthiş bir deneyim yaşadığını dile getiren güzel oyuncu, "Potterhead olduğumu söylemiş miydim? Aranızda potterhead var mı? Varsa hangi binaya aitsiniz? 'Harry Potter' dünyası, asayla sokakta sihir yapıp, kimsenin 'Ya bu delirmiş sanırım, ne yapıyor' demeyeceği büyülü bir yer. Asa için önce mini bir gösteriye katılıyorsunuz. Ardından orada çalışan insanlar size mükemmel asayı bulabilmek için birkaç soru soruyor. Benim binam 'Ravenclaw' olduğu için bu binaya ait bir asa ve sorulara verdiğim cevaplara göre de unicorn hair core içeriyor. Asadan bir harita çıkıyor ve haritada sihir yapabileceğiniz yerler işaretlenmiş. Tabi sihir derken asa anahtar görevini görüyor ve işaretlenmiş yere tutup doğru hareketi yapınca mekanizma çalışıyor ve voila" mesajını paylaştı.

Haberin Devamı