Gazete Vatan Logo
Magazin Dikkat et demişti!

Dikkat et demişti!

ABD’li rapçi Mac Miller, ünlü popçu Ariana Grande ile olan 2 yıllık ilişkisinin bitmesinden 3 ay sonra Los Angeles’taki evinde aşırı doz uyuşturucudan ölü bulundu

Dikkat et demişti!

25 yaşındaki ABD’li rapçi Mac Miller, dün öğle saatlerinde California eyaletine bağlı Los Angeles kentindeki evinde ölü bulundu. Ünlü rapçinin ölüm nedeninin aşırı doz uyuşturucu olduğu kaydedildi. ABD’li popçu Ariana Grande ile iki yıl süren ilişkisinin ardından, çift Mayıs ayında yollarını ayırmış, ayrılıktan birkaç hafta sonra Miller uyuşturucu etkisinde trafiğe çıkmaktan gözaltına alınmıştı. Yaşananlar üzerine, genç rapçinin ayrılıktan sonra anksiyete, depresyon ve uyuşturucuyla mücadele ettiği haberleri basına yansımıştı.

Ariana Grande, eski sevgilisinin başına gelenlerin ardından bir tweet ile “Lütfen kendine dikkat et” mesajını paylaşmıştı. Şu anda komedyen Pete Davidson ile nişanlı olan Ariana Grande, genç yaşta hayata veda eden eski sevgilisiyle olan ilişkisi hakkında ‘birbirlerine zarar verdikleri’ açıklamasını yapmıştı ancak yine de onun ‘ayık’ kalması dua ettiğini söylemişti. Genç popçu ayrılığın ardından “Ben kimsenin bebek bakıcısı ya da annesi değilim. Hiçbir kadın kendini bunu yapmak zorunda hissetmesin” demişti.

Haberin Devamı