Gazete Vatan Logo

DGS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

DGS ek yerleştirme tercih sonuçları için gözler ÖSYM'ye çevrildi. Binlerce adayı yakından ilgilendiren DGS ek yerleştirme tercihleri 11-16 Ekim tarihleri arasında alındı. Tercihlerin alınmasının ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Peki DGS ek yerleştirme ek tercih işlemleri ne zaman açıklanacak?

DGS ek yerleştirme tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

DGS ek yerleştirme tercihleri için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. 11-16 Ekim tarihleri arasında alınan DGS ek yerleştirme tercih işlemlerinin ardından adaylar sonuçların hangi tarhite açıklanacağını merak etmeye başladı. ÖSYM'den konuya ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken ek yerleştirme tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimiz güncellenecektir.

DGS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Dikey Geçiş Sınavı ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. ÖSYM tarafından DGS ek yerleştirme sonuçlarının açıklanma tarihi duyurulduğunda haberimizin içeriğinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

DGS ek yerleştirme sonuçları, ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara ek yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Yükseköğretim programlarına yerleşen adayları gösteren fotoğraflı yerleştirme sonuçları, ÖSYM tarafından YÖK’e elektronik ortamda gönderilecektir. Bir yükseköğretim programını kazanan adayların, sınav sonuçları açıklandıktan sonra sonuç belgelerinde belirtilen tarihlerde yerleştirildikleri programa kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Haberin Devamı