Gazete Vatan Logo

DGS 2020 geç başvuru tarihi ne zaman, geç başvuru ücreti ne kadar? DGS 2020 sınav tarihi!

DGS geç başvuru tarihi, sınava girmek isteyen ancak normal başvuru tarihini kaçıran öğrenciler tarafından merak ediliyor. ÖSYM tarafından düzenlenen ön lisans mezunu kişilerin, üniversite eğitimlerini 4 yıllık lisans programına tamamladıkları Dikey Geçiş Sınavı (DGS), başvuruları 9-17 Nisan’da yapıldı. DGS başvuru tarihini kaçıran öğrenciler, arama motorları üzerinden DGS geç başvuru ve ücreti araştırılıyor. İşte DGS 2020 geç başvuru tarihi ve geç başvuru ücreti…

DGS 2020 geç başvuru tarihi ne zaman, geç başvuru ücreti ne kadar? DGS 2020 sınav tarihi!

DGS geç başvuru tarihi ve ücreti, öğrencilerin merak ettikleri sorunun başını çekiyor. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan sınavlarda normal başvuru tarihini kaçıran adaylar, geç başvuru tarihlerini araştırıyor. Ön lisans programından mezun olan ya da ön lisans programında yer alan adayların girdiği DGS geç başvuru tarihi 2020 ne zaman? DGS geç başvuru ücreti ne kadar?

DGS GEÇ BAŞVURU TARİHİ 2020

DGS geç başvuru tarihi, ÖSYM tarafından duyuruldu. DGS geç başvuru tarihi 3 Temmuz 23:59'a kadar devam edecek.

DGS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS), geç başvuru ücretleri de belli oldu. ÖSYM'nin resmi sitesinden yer alan bilgiye göre DGS sınavına girmek isteyen adayların geç başvuru ücreti 195,00 TL olarak belirlendi.

DGS 2020 SINAV TARİHİ

Sayısal ve sözel bölümden oluşacak sınav 9 Ağustos 2020'de yapılacak. Sınav 150 dakika sürecek.

DGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM takviminde yer alan bilgilere göre; Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarının 9 Eylül 2020'de açıklanması planlanıyor.

Haberin Devamı