Gazete Vatan Logo

DGS 2018 sonuçları ne zaman belli olacak?

DGS 2018 sonuçları ne zaman belli olacak? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Heyecanla beklenen DGS sınavı geldi çattı ve bugün yapılıyor. İşte DGS adaylarını yakından ilgilendiren bilgiler...

DGS 2018 sonuçları ne zaman belli olacak?

DGS 2018 sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. ÖSYM'den açıklama geldi ve DGS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı duyuruldu. İşte tüm bilgiler...

ÖSYM'DEN DGS UYARISI GELDİ!

Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları zorunludur. Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına sınavın cevaplama süresi başladıktan sonra sınav salonlarına alınmayacaklardır.

Sınav evrakı dağıtıldıktan sonra adayların, sınavın cevaplama süresinin ilk 110 dakikası tamamlanmadan ve son 15 dakikası içinde sınav salonunu terk etmeleri yasaktır.

DGS SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden veya mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuçları 16 Ağustos'ta ilan edilecek.