Gazete Vatan Logo

Devlet Bahçeli: Allah onu kahretsin!

16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi Antalya'da halka seslenen MHP Genel Başkanı Davlet Bahçeli, 'Kim bu millete tuzak kuruyorsa Allah onu kahretsin!' dedi.

Devlet Bahçeli: Allah onu kahretsin!

MHP Genel Başkanı Davlet Bahçeli, Antalya'da vatandaşlara seslendi. Referandum öncesi son kez halkın karşısına geçen Bahçeli, '"Evet" dirilişimizin manevi kalkanıdır, imhamızı isteyenleri ardına bakmadan kovalar. Bu ülke için yeminimiz vardır. Vazgeçilmez. Yemin dönülmemek için verilir.' dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

16 Nisan'dan rahatsız olan Avrupa, Antalya'dan çekinip, korkuyorlar. Sanıyorlar ki, milli tezlerimizden vazgeçeceğiz.

Demokratik olmayan hiçbir şeyi Antalya sineye çekmez. Su uyur düşman uyumaz. Bunların gücü Antalya'ya yetmez.

"Evet" dirilişimizin manevi kalkanıdır, imhamızı isteyenleri ardına bakmadan kovalar. Bu ülke için yeminimiz vardır. Vazgeçilmez. Yemin dönülmemek için verilir. Yemin çiğnememek için edilir. Anlayış ve kabulümüz budur. Karakter zafiyeti taşıyanların bu işe kafası yatmaz. Yemin adalettir, milli bekadır, omurgalı duruştur.

Avrupa tetiktedir. Amerika teyakkuzdadır. Herkes bilsin ki, Irak Türkmenleri bir beraberdir. Türk milleti sonuna kadar soydaşlarımızın yanındadır.

Haberin Devamı

Kerkük Türk yurdunda yapılanların hesabını verecektir. Terör devletleşmeyecek. Bunu başaramayacaklar.

'ALLAH ONU KAHRETSİN'

Kim bu millete tuzak kuruyorsa Allah onu kahretsin. CHP lideri kontrollü darbe diyor. Bu hezeyandır. Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün değirmenine su taşıyor; ama kendi vicdanındaki çatlağı görmüyor.

ABD bu darbeye inanmıyor. Avrupa FETÖ'ye destek vermektedir.