Gazete Vatan Logo

Devlerden tam not!

Bugüne kadar Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay, Selami Şahin, Özcan Deniz, Sibel Can ve Kıcırcık Ali gibi isimlerle çalışan sanatçı Mustafa İpekçioğlu, yeni single çalışması ‘Hayrola’ ile 28 Ocak’ta müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Devlerden tam not!

Müzisyen bir ailenin üçüncü kuşak temsilcisi olan ve 2002 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitim Bölümü’nden mezun olan Mustafa İpekçioğlu, halen 'O Ses Türkiye' yarışmasında bağlama üstadı olarak ekranlarda izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Mustafa İpekçioğlu’nun, Emre Plak yapımcılığında ve Hakan Yelbiz prodüktörlüğünde dinleyiciyle buluşacak olan ‘Hayrola’ şarkısının sözleri Ayper Yelbiz, bestesi Mustafa İpekçioğlu, aranjesi ise Hakan Yelbiz ve Mustafa İpekçioğlu imzası taşıyor.

İpekçioğlu, single kapağı için Halil Güzel’in objektifine poz verdi. ‘Hayrola’nın klibini ise Tülay İbak çekti.

Solo kariyerine ‘Korkma Kalbim’ şarkısıyla başlayan ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan İpekçioğlu’nun ‘Hayrola’ adlı yeni çalışması Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Hakan Altun ve Gökhan Tepe’den tam not aldı.

“USTA ÇIRAK İLİŞKİSİ ÇOK ÖNEMLİ”

Mustafa İpekçioğlu, ‘Hayrola’ şarkısının verdiği olumlu mesajın herkese yansıyacağını düşündüğünü belirterek, “Müzisyen insan her şeyden etkilenir. Ben sipariş beste yapabilen insan değilim. Yaşadığım gibi müzik yapıyorum. Bunları kaleme aldım. Zaten üç günlük dünya. Sakin olalım, kendimize gelelim. Kavga ve stresten uzak duralım. Dünyanın keyfine bakalım. En güzeli de bu” dedi.

Haberin Devamı

Üç kuşak müzisyen bir aileden gelmenin kendisine çok şey kattığını vurgulayan sanatçı, “Müziğe doğdum zaten. Her şeyi dedem ve babamdan yani atalarımdan öğrendim. Konservatuvara girdiğimde birçok şeyi biliyordum ve bunları usta-çırak ilişkisiyle öğrendim. Her müziğin öyle öğrenilmesi gerektiğini savunuyorum” şeklinde konuştu.