Gazete Vatan Logo

Derya Alabora'nın yerine hangi isim yer alacak?

Derya Alabora’nın bisikletten düşüp ayağını kırmasıyla çekimlerine ara verilen ‘Cici Babam’ filmi için yapımcı başrol için bakın kimle anlaştı?

Derya Alabora'nın yerine hangi isim yer alacak?

Derya Alabora, sette geçirdiği kazada ayını kırmıştı.

Derya Alabora’nın bisikletten düşüp ayağını kırmasıyla çekimlerine ara verilen ‘Cici Babam’ filmi için yapımcı başrol için Yasemin Çonka ile anlaştı.

Derya Alabora’nın bisikletten düşüp ayağını kırmasıyla çekimlerine ara verilen ‘Cici Babam’ın akıbeti belli oldu.

HT Magazin'in haberine göre; yapımcı, Alabora’nın da rızasını alarak başrol için Yasemin Çonka ile anlaştı. Alabora, basının da takip ettiği çekimler sırasında böyle yere düşmüştü. Alabora’nın ziyaret sırasında Akpınar’a, “Çekimler aksadığı için çok üzgünüm. Böyle olsun istemezdim. Yasemin iyi oyuncudur. Onun da sizin de yolunuz açık olsun” dediği öğrenildi.

Alaboranın tedavisi 6 hafta sürecek

Sil baştan başlamak gerek bazen! Derya Alabora’nın sette geçirdiği talihsiz kaza sonrası ‘Cici Babam’ filminin çekimleri iptal edilmişti. Usta oyuncunun ayağının kırıldığının ve tedavisinin 6 hafta süreceğinin ortaya çıkması sonrası, yapımcı Necati Akpınar zor bir karar almak durumunda kaldı.

Haberin Devamı

Çekimler yeniden başladı

Ayağı alçıda olan sanatçısı Alabora’yı evinde ziyaret eden Akpınar, ünlü oyuncuyla görüşmesinin ardından sahnelerin yeni bir oyuncuyla sil baştan çekilmesine karar verdi. Alabora’nın yerine kadroya Yasemin Çonka’nın katılmasıyla Köyceğiz’de çekimlere yeniden başlandı.