Gazete Vatan Logo
Magazin Derin Mermerci'nin Antartika planı!

Derin Mermerci'nin Antartika planı!

'Artık doğayla iç içe olmak istiyorum’ diyen Derin Mermerci, 1 yıl sonrasına tatil planı yaptı. Sosyetik güzel, kişi başı yaklaşık 14 bin dolara Antartika’ya gidecek....

Derin Mermerci'nin Antartika planı!

Türkiye'nin en şık kadınları arasında gösterilen ve son dönemde kendi adını taşıyan internet sitesiyle adından söz ettiren Derin Mermerci, oldukça ilginç bir tatil deneyimi yaşamaya karar verdi. Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine 'Hurtigruten' şirketi tarafından düzenlenen turları inceleyen sosyetik güzel, Antarktika'da karar kıldı.

TOPLAM 18 GÜN...

Buz dağlarına dokunmak ve penguenlerle yakından tanışabilmek için hemen kolları sıvayan Derin Mermerci, kişi sayısı tükenmesin diye 9 Kasım 2018'te yani yaklaşık 1 sene sonra düzenlenecek tura şimdiden kaydını yaptırdı. Sosyetik güzel, 18 gün sürecek ve gemiyle yapılacak tur için kişi başı da 13 bin 934 dolar yani yaklaşık 50 bin TL ödedi. Antarktika turuna eşi Cem Aydın ile birlikte gidecek olan Derin Mermerci, kendisini oldukça heyecanlandıran bu tatil planıyla ilgili bilgilere de adını taşıyan internet sitesinde yer verdi. Bu arada neredeyse tüm yazı Akyaka'da geçiren sosyetik güzel, "Artık doğayla iç içe olabileceğim yerlere gitmeyi tercih ediyorum" diyor..

Haberin Devamı

CEP YAKAN ANTARKTİKA

1 yıl sonra düzenlenecek tur için şimdiden kaydını yaptıran Derin Mermerci'ye 2 kişilik tatil, 100 bin TL'ye mal olacak! (Takvim)