Gazete Vatan Logo

Deodorant kötü kokuyu engeller ama...

Pek çok deodorant içeriğinde bulunan alüminyum tuzları ile ter bezlerinizi tıkar ve terlemenizi önler. Böylelikle terle birlikte oluşan kötü kokunun önüne geçilir, ancak gözenekleriniz de alüminyum gibi zararlı bir maddeyle tıkanmış olur.

Kokusuz Alum Deo Sprey ile sağlığınıza zarar vermeden terlemenin önüne geçmek mümkün! Öte yandan Alum, oksijen ve silisyumdan sonra doğada en çok bulunan elementlerden biridir. İçtiğimiz su, yediğimiz yemekler ve soluduğumuz havada bulunan mineral tuzlardan olan Alum, absorbe edilmeyen ve kana karışmayan molekül yapısı ile terleme ve beraberinde gelen kötü koku sorunu için en etkin çözüm olma özelliği taşır.

Doğal potasyum Alum tuzlarından oluşan özel formülüyle Huncalife Alum Deo Sprey, terlemenizi sağlığınıza zarar vermeden önler. Alüminyum klor hidrat ve alüminyum zirkonyum gibi zararlı alüminyumların hiçbirini içermeyen Alum Deo Sprey, terlemeyi ve beraberindeki kötü kokuyu önleyerek gün boyu temiz, ferah hissetmenizi sağlar. Alkol içermeyen Alum Deo Sprey kokusuz olması nedeniyle hem erkek hem kadınların kullanımına uygundur. Giysilerinizde leke bırakmayan Alum Deo Sprey’i güvenle kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı