Gazete Vatan Logo
Magazin Deniz Seki’nin kredi sıkıntısı

Deniz Seki’nin kredi sıkıntısı

Kilo konusunda Sibel Can'ın izinden giden Deniz Seki yeni çıkardığı 'Sözyaşlarım' albümü öncesinde 7 kilo vermeyi başardı.

İki yıl önce 'Uyuşturucu kullanmak ve başkalarına tedarik etmek' suçlamasıyla tutuklanan ve 218 gün kaldığı cezaevinde 18 kilo veren Deniz Seki, çıktığında formunu koruyamamıştı.

Kilolarına rağmen özgüvenini kaybetmeyen Seki albüme kadar "Fıstık gibi olacağım" diyerek iddialı konuşmuştu. Yeniden doğuşu olarak gördüğü albümünün tanıtım kokteylinde Seki'nin kiloları konusunda sözünde durduğu gözlerden kaçmadı.

Cezaevinde maddi sıkıntı

Özellikle göbek bölgesinde fazlalıkları bulunan Seki karın bölgesindeki yağlarından Florence Nightingale Hastanesi'nde yaptırdığı liposuction yöntemiyle kurtuldu.

5 bin TL tutan estetik ücretini kredi kartından ödemek isteyen Seki iddiaya göre tedavi sonrasında kötü bir sürprizle karşılaştı.

Cezaevinde kaldığı süre içersinde maddi olarak büyük kayıplar yaşayan ünlü popçunun kredi kartının limiti tutarı karşılamayınca doktoruna ücreti daha sonra getireceğini söylediği de ileri sürüldü.(Bugün)

Haberin Devamı