Gazete Vatan Logo

Deniz Seki dünyada bir ilki gerçekleştirdi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm Deniz Seki sahnesi olay oldu. Meryem Çakırbeyli'nin koğuş arkadaşı olan Deniz Seki'nin hapishane sahnesi en çok izlenenler arasına girdi

Deniz Seki dünyada bir ilki gerçekleştirdi

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekilen dizide Deniz Seki, hapishanedeki hayatından kesitler sundu. Meryem Çakırbeyli'nin koğuş arkadaşını canlandıran Deniz Seki 13 aydan sonra ilk kez kameralar karşısına geçmiş oldu.

DÜNYA TELEVİZYONLARINDA BİR İLK

Dünya televizyon tarihinde bir ilk yaşandı. Cezaevinde kalan ünlü şarkıcı Deniz Seki, ATV'nin dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' için kamera karşısına geçti. Seki'ye Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır eşlik etti.

DİZİDE KENDİNİ OYNADI
Tam 13 aydır tutuklu bulunan sanatçı Deniz Seki, cezaevi ortamında ilk kez atv dizisi için yapılan çekimlerde görüntülendi. Seki, böylece hayranlarıyla atv ekranlarından hasret giderecek. Seki, atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın cezaevinde yapılan 14'üncü bölümünde konuk oyuncu oldu. Böylece dünyada ilk defa, ünlü bir mahkûm cezaevindeyken bir dizide rol aldı. Dizinin sahneleri Seki'nin kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi. Seki, dizide Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı olarak izleyenlerin karşısına geçti. Seki, cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı da ilk kez dizide seslendirecek.
DİZİYE DAMGA VURACAK AĞLATAN REPLİK
Senaryoda Deniz Seki'nin içerde bugüne kadar yaşadığı, duyduğu gördüğü gerçek hikâyelerden izlere yer verildi. Deniz Seki'nin dizide en ses getirecek repliği ise Hallac-ı Mansur'a ait: "Cehennem sadece acı çektiğimiz yer değildir... Acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir..."

Haberin Devamı