Gazete Vatan Logo
Magazin Deniz kenarında rock keyfİ

Deniz kenarında rock keyfİ

Türkçe rock müzik festivalleri ülkemizde gün geçtikçe azalıyor. Ama bazı organizasyonlar var ki bunu yeniden canlı tutmaya çalışıyor. 28-30 Ağustos tarihleri arasında Zeytinli Rock Festivali tekrardan müzik tutkunlarını bir araya getiriyor. Festivalde sahne alacak müzisyenler organizasyonu anlattı.

Hayko Cepkin: Zeytinli Rock Fest uzun yıllar festival kültürüne gerçek manada hizmet etmiş bir organizasyondur. Geri dönüşünün muhteşem olmasını hem seyirci hem müzisyen sanatçı kısmı olarak heyecan ile beklemekteydim. Kesin bilgidir yayabilirsiniz.
Kurban: Biraz ara vermiş olsa da geri dönmesi çok güzel. Festival boyutunda çok kısıtlı sayıda etkinliğin ancak belli şehirlerde gerçeklestiği ülkemizde, son derece güzel bir bölgede düzenlenen
ve tam bir yaz festivali olan Zeytinli’de yer almak çok güzel olacak. Yalnız denizi çivi gibidir, ayağınızı denk alın.
Cahit Berkay: Zeytinli Festivali ve Edremit bölgesi bizim için özeldir. O sebeple festivalin yeniden yapılmasına ve bize sahne verilmesine çok sevindik. Zeytinli konserlerimiz hep keyifli oldu. Bu yıl da öyle olacaktır. Biz çalmayı seven gücünü sahneden alan bir grubuz. 46 yıldır var olmamızın sırrı bu olsa gerek. Böyle güzel festivallerde yer aldıkça daha fazla üretmek ve daha fazla çalmak için iştahlanıyoruz.
Marsis: Etnik ve rock öğeleri içeren müziğimizin en iyi anlaşıldığı platform olduğuna inandığımız bu festivalde yer almak bizi gerçekten heyecanlandırıyor...
Ercüneyt Özdemir (Metropolis): 10 yıllık ayrılığın ardından yeniden Metropolis kadrosunda olmak mutluluk verici. Müziğe birlikte başladığım dostlarımla yine o ilk günlerin heyecanını yaşıyoruz. Bu beraberliğin ilk konserini Zeytinli Rock Festivali’nde veriyor olmak da bu heyecanı ikiye katlıyor. Zeytinli Türk rock müziği için büyük bir nimet. Açılış partisinde çalacağımız için olabildiğince renkli bir repertuar hazırlıyoruz. İlk akşamdan festivale gelecek müzikseverlere sürprizlerimiz olacak.
Umut Kuzey: Türkiye’nin ilk yerli festivallerinden biri Zeytinli’de yer almaktan ve uzun yıllardır gerçekleştirilemeyen bu festivalin gerçekleştirilmesine öncülük etmekten gurur duyuyorum. Türk rock sanatçılarının yer aldığı ve kendini en iyi ifade ettiği, yalın bir rock dinleyicisine hitap ettiği festival olması önemini arttırıyor. Sonraki yıllarda devam edecek.
Cem Kısmet (Pilli Bebek): Bu yıl altyapı eksiklerinin de giderilmesi ile daha etkili ve kalıcı bir festival olacağına inanıyoruz. Zeytinli’de görüşmek üzere...
Festival programı nasıl mı?
¦ Türkiye’nin önde gelen rock gruplarının sahne alacağı festival, 3 gün boyunca katılımcılarına bol bol müzik, eğlence ve akıllarda kalacak bir tatil vadediyor. 29-30-31 Ağustos tarihlerinde Zeytinli Dalyan Sahili’nde gerçekleşecek Zeytinli Rock Festivali’nin biletleri satışa çıktı.
28 Ağustos Perşembe
Hoş geldiniz Partisi ve Metropolis konseri
29 Ağustos Cuma
00:00 mor ve ötesi
22:15 Moğollar
21:00 Nev 19:45 Cem Adrian
18:45 Yasemin Mori
17:45 Korhan Futacı ve Kara Orkestra
17:00 Başıbozuk
30 Ağustos Cumartesi
00:30 Duman
22:45 Pilli Bebek
21:30 Büyük Ev Ablukada
20:15 Umut Kuzey
19:00 BaBa ZuLa 18:00 Marsis
17:15 Yüzyüzeyken Konuşuruz
31 Ağustos Pazar
00:30 Pentagram
22:30 Hayko Cepkin
21:15 Kurban
20:00 Ogün Sanlısoy
18:45 4x4 18:00 Murat İlkan
17:00 Pera

Haberin Devamı