Başbakan'ın önüne istifasını koydu

AKP teşkilatlarında şu sıralar epey sıkıntı yaşanıyor. Son kavga Afyon'da çıktı. Afyon Milletvekili Reyhan Balandı ile İl teşkilatı arasındaki tartışma "Sen gidersin, ben giderim" noktasına geldi

Haberin Devamı

AKP teşkilatlarında şu sıralar epey sıkıntı yaşanıyor. Son kavga Afyon'da çıktı. Afyon Milletvekili Reyhan Balandı ile İl teşkilatı arasındaki tartışma "Sen gidersin, ben giderim" noktasına geldi. Balandı istifa dilekçesini cebine koydu, Başbakan'a gitti. Sorunlarını anlattı ve Erdoğan'ın önüne istifasını koyarak, "Ya onlar gider ya ben" dedi. Herkes bayan milletvekilinin bu çıkışına çok şaşırdı. AKP'nin diğer Afyon Milletvekili İbrahim Aşkar da Balandı'ya destek verdi. Ancak Erdoğan, önce milletvekilini yatıştırdı. Sonra "Nelerle uğraşıyorsunuz" diyerek fırçaladı.

Karaca neden sevgilisini kızdırdı?
RTÜK Başkanı Fatih Karaca kısa süre önce bir sevgilisi olduğunu açıkladı. Ankara'da herkes Karaca'nın sevgilisini çok merak etti. Karaca ise ser verdi, sır vermedi. Ancak aynı röportajda, evliliği düşünmediğini söyledi ve "Medyada birlikte görünmeyi sevmiyorum" dedi. Kıyamet bundan sonra toptu. Bu sözler Karaca'nın sevgilisini çok kızdırdı. Ancak Fatih bey söylediklerinden geri adım atmamış diye duydum. Bu yüzden de bir süredir aralan açık. Bakalım barışacaklar mı?

Kabinenin tansiyonu 22'ye çıktı
CHP'nin şanssızlığı AKP'ye bulaştı. Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun Cezayir gezisinden döner dönmez Rusya Devlet Başkanı Putin'le toplantıya katıldı. Toplantı sonrası tansiyonu 22'lere fırladı ve fenalaştı. Doktorlar tansiyonunu düşürmekte epey zorlandılar. İkinci şanssızlığı ise Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu yaşadı. Ağır bir grip geçiren Mumcu yeni yeni ayağa kalkabildi. Geçmiş olsun!

Varan bir varan iki...
Önemli bir haber açıklanırken gazeteler ve televizyonların en çok kullandığı sözlerden biri: ''Varan birrrr!" Geçenlerde çapkın milletvekilleri yazılırken de aynı ifade Meclis isimli bir dergide kullanıldı, Kimsenin aklına gelmez ama olayla ilgisi olmasa da çok alınan biri çıktı: AKP Milletvekili Sabri Varan! Varan hemen dergiyi aradı, ''Herkes bu Varan sen misin diye beni arıyor, Allah aşkına şunu 'Varan' diye yazmayın* dedi, Dergi bundan sonra vekili üzmemek için "varan'lı başlıkları kullanmama kararı aldı.

Gül'e kafa tuttu müsteşar oldu!
Dışişleri'nin yeni Müsteşarı Ali Tuygan ve Bakan Abdullah Gül'ün tanışıklığı eskilere dayanıyor. Hatta biraz sert başlayan bir tanışıklık var: Erbakan'ın olaylı Libya gezisinde, Kaddafi görüşmesinde dışarı çıkarılan büyükelçilerden biri de Tuygan'dı. Tuygan siyasi görüşmelere alınmayınca çok kızmıştı. Eline bir kağıt alıp o dönem Devlet Bakanı olan Gül'e not yazıp "Aşağıdaki maddeleri kabul ederseniz vatan haini olursunuz" demiş ve bir dizi madde sıralamıştı. Yıllar sonra ikili yeniden birlikte. Bakan Gül'ün cesaretten hoşlandığı ise kesin.

Beşiktaşlılar duymasın!
Milletvekillerinin sırlarını yazmak görevimiz. Olayı biraz geç duydum ama ihbar edeyim dedim. CHP Milletvekili Erdoğan Yetenç, Prag'daki Fenerbahçe sorunlarını çözerken kilo alıyor! Ortada epey çelişkili bir durum var anlayacağınız!

DİĞER YENİ YAZILAR