Gazete Vatan Logo
Magazin Deniz Akkaya, kızının yazdığı mektubu paylaştı

Deniz Akkaya, kızının yazdığı mektubu paylaştı

Deniz Akkaya, 6 yaşındaki kızı Ayşe'nin kendisine yazdığı bir mektubu Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Deniz Akkaya, kızının yazdığı mektubu paylaştı

Bayram tatili nedeniyle yakın arkadaşlarıyla birlikte Bozcaada'ya giden Deniz Akkaya, kızı Ayşe'nin kendisine yazdığı bir mektubu sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Kendisini oldukça duygulandıran bu mektubu paylaşırken Akkaya, "Bana ve herkese insanlık dersi verebilecek kadar özel bir evlat kızım" notunu ekledi.

DUYGULANDIRAN MEKTUP

6 yaşındaki Ayşe mektubunda, annesinin tatilinin iyi geçmesini dilerken, "Benim canım annem seni çok seviyorum ve umarım tatilin çok iyi geçmiştir ve de umarım hiçkimse seni üzmemiştir ama eğer seni üzen bir şey varsa bana söyleyebilirsin. Sevgiler, kızın Ayşe Özbilgin" ifadelerine yer verdi.

Kızının yazdığı bu mektuba oldukça duygulandığı gözlenen Akkaya, Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmadan edemedi. Akkaya, mektubun fotoğrafını çekerek resmi Instagram hesabında paylaşırken fotoğrafın altına ise, "Evlat...kimse kusura bakmasın,hatta gelecek torunlarım bile kimse, hiçkimse Ayşem kadar değerli,farklı ve özel olmayacak. Nasıl naif,nasıl insan,nasıl güzel,bana herkese insanlık dersi verecek kadar özel bir evlat,kızım..." notunu düştü.

Haberin Devamı